Stum Seal ankom Norge

Den britiske sangeren Seal nektet å snakke med pressen.

Publisert
Sist oppdatert
Se Seal på Gardermoen i videoen over! 

SEOGHØR.NO: Den britiske popstjernen Seal (49) ankom Oslo mandag formiddag for å starte forberedelsene til årets Nobelkonsert.

Sangeren - som er best kjent for hiten «Kiss from a rose» - skal opptre under konserten til ære for årets fredsprisvinner EU, sammen med artister som Jennifer Hudson, Ne-Yo, Kylie Minogue og norske Susanne Sundfør.

Det var en ordknapp stjerne som ankom Gardermoen. Seal gikk rett forbi pressen og nektet å svare på spørsmål før han satt seg inn i en ventende mørk bil. 

Seal er også kjent for sitt ekteskap til supermodellen Heidi Klum, som i januar sprakk etter sju år.
Eks-paret har fire barn sammen.

Mange store stjerner gjester Norge denne uken i forbindelse med Nobel fredspris. Seoghør.no var tilstede da Sarah Jessica Parker ankom Gardermoen mandag morgen. Gerard Butler fikk overrakt lusekofte på flyplassen. Det samme fikk Jennifer Hudson, som fortalte at hun gledet seg til å opptre under Nobelkonserten. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Feiret Halloween med barna

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer