SLUTT: Mina Hadijan, Eli Hagen, Ingeborg Heldal og Jan Thomas er blant programlederne i Studio 5 som nå tas av. Her er de sammen med Sandra Lyng Haugen. Foto: FEM/Roy Darvik
SLUTT: Mina Hadijan, Eli Hagen, Ingeborg Heldal og Jan Thomas er blant programlederne i Studio 5 som nå tas av. Her er de sammen med Sandra Lyng Haugen. Foto: FEM/Roy Darvik Vis mer

"Studio 5" legges ned

- Vi hadde håpet på høyere seertall...

SEHER.NO: Talkshowet "Studio 5" på kanal FEM har de siste par årene gjestet mange store norske kjendiser, men nå forsvinner programmet fra skjermen.

Kommunikasjonsdirektør i TVNorge, Ditlef Jacobsen, bekrefter til Seher.no at talkshowet legges ned.

- Det er riktig at Studio 5 skal legges ned. Programmet har vært et fyrtårn og veldig viktig og avgjørende for FEM som kanal, men nå er det slutt etter seks sesonger, sier han.

Talkshowet på kvinnekanalen har holdt på siden februar 2008, men har opplevd skuffende seertall.

- Det er ikke noen hemmelighet at vi håpet på å få høyere seertall. Seertallene har variert fra sesong til sesong, og vi har byttet litt på sendetider og sånn, men tallene har variert mellom 25 og 35-40.000 seerne. Det ligger ikke noe dramatikk bak det, men nå kommer vi til å se på nye programkonsepter, sier Jacobsen.

I den siste sesongen har Mina Hadijan, Jan Thomas Mørch Husby, Eli Hagen, Ingeborg Heldal og Eva Charlotte Stenset vært programledere, og til Seher.no forteller Hagen at hun synes det er synd at programmet tas av skjermen.

- Det har vært kjempemorsomt å få være med i seks sesonger. Det er veldig trist at det legges ned, men da sendetiden ble satt til klokken ni - akkurat når de i målgruppen legger barna eller ser nyhetene - ble det jo fryktelig dumt. Jeg tror at sendetiden er hovedgrunnen til at seertallene sviktet, og det er utrolig trist, sier hun.

62-åringen har mange gode minner fra programmet, og er godt fornøyd med at hun har fått møtt så mange spennende personer.

- Mitt beste minne er kanskje den gangen de andre lagde et hyllestprogram til meg, og inviterte barnebarna mine i studio. Og som det tåremennesket jeg er, så gråt jeg. Jeg har fått møtt masse spennende og fantastiske personer, og jeg synes det var veldig stort å få møte A1, understreker hun.

Til Seher.no forteller den tidligere stortingsfruen at hun ikke har noen nye prosjekter på gang, men at hun håper at det dukker opp nye jobbtilbud snart.

- Akkurat nå har jeg ingen spesielle planer på gang. Men jeg håper jo at jeg får noen tilbud og at jeg ikke blir helt glemt! 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Det er som et stort, sort hull