Studerer egne bilder

Den sexy undertøysmodellen studerer bilder av seg selv for å bli mest mulig sexy.

VELDREID: Bar Rafaeli er kjent for sine sexy poseringer, men innrømmer at ikke alt kommer naturlig.  Foto: All Over Press
VELDREID: Bar Rafaeli er kjent for sine sexy poseringer, men innrømmer at ikke alt kommer naturlig. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den vakre supermodellen Bar Rafaeli (26) viser stadig frem sin veldreide kropp i undertøyskampanjer og på bikinibilder. Skal vi tro skjønnheten, kommer ikke de sexy bildene av seg selv.

-
Jeg har lært meg å jobbe slik. Jeg studerer alle bilder av meg selv. Slik finner jeg ut hvilke poseringer som er mest sexy, sier hun til herremagasinet GQ.

Supermodellen har tidligere vært kjæreste med «Inception»-stjernen Leonardo DiCaprio og har posert lettkledd for blader som ELLE, Maxim og Sports Illustrated. På tross av slankepresset i motebransjen, føler ikke Rafaeli press på seg .

- Jeg trenger ikke å være syltynn, men det er viktig å holde seg i form. Dersom jeg ikke var i denne bransjen, ville jeg fortsatt passet på å være sunn.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Viste frem sin flotte kropp

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer