Struttet rundt med forloveden i Paris

Kim og Kanye gifter seg denne uken - nå har de ankommet kjærlighetsbyen Paris.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Søndag ankom superparet Kim Kardashian (33) og rapper Kanye West (36) Paris, i god tid før den storslåtte bryllupsseremonien som avholdes i kjærlighetsbyen lørdag denne uken.

Kim og Kanye er godt kjent i Frankrikes hovedstad, og det tok ikke lang tid før de to tok turen ut i Paris' sjarmerende gater.

Den kommende bruden er svært glad i iskrem, og en av favorittene er det amerikanske Häagen-Dazs. Kanye West tok derfor med seg forlovedene til en av iskrem-barene i sentrum, og en svært fornøyd Kim Kardashian ble fotografert smilende fra øre til øre med en gigantisk is i kjeks.

LILLE NORTH ER MED: Kim Kardashian og datteren North (11 mnd) fotografert på flyplassen i Los Angeles, på vei til Paris. Foto: Splash News/ All Over Press
LILLE NORTH ER MED: Kim Kardashian og datteren North (11 mnd) fotografert på flyplassen i Los Angeles, på vei til Paris. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

Ble nektet bryllupsseremoni i Versailles

Drømmen for ekteparet har vært å gifte seg i det overdådige Versailles-slottet, men ifølge DailyMail har ikke de to fått ønsket oppfylt, ettersom de ikke blir sett på som eminente nok.

Nettstedet skriver videre at selve bryllupsseremonien sannsynligvis blir avholdt i Firenze i Italia, mens bryllupsfesten tar plass i Paris.

De har derimot fått lov til å booke Versailles fredag kveld, slik at bryllupsgjestene får tatt slottet nærmere i skue uten andre turister tilstede.

- Hun har forandret livet mitt

Kim og Kanye er foreldre til datteren North West, som ble født i juni i fjor, og hun er selvfølgelig med til Paris når mamma og pappa lover hverandre evig troskap.

I anledning den amerikanske morsdagen, som var tidligere denne måneden, fortalte en åpenhjertig Kim hvor mye den lille jenta har forandret livet hennes:

«Denne lille jenta har forandret livet mitt på måter jeg aldri kunne forestilt meg. Å være mamma er den mest fantastiske følelsen i hele verden. God morsdag til alle mødre der ute!».

TRENINGSØKT: Kim og Kanye er opptatt av å holde seg i form, og det er også blitt tid til en treningsøkt det på eksklusive treningssenteret L'Usine mandag morgen. Foto: TGB / Splash News/ All Over Press
TRENINGSØKT: Kim og Kanye er opptatt av å holde seg i form, og det er også blitt tid til en treningsøkt det på eksklusive treningssenteret L'Usine mandag morgen. Foto: TGB / Splash News/ All Over Press Vis mer

Overlot lite til fantasien

Det ble også tid til litt shopping, og mandag struttet Kim Kardashian rundt i et sexy antrekk som overlot lite til fantasien.

- Hun viste fram sin fantastiske figur i et åletrangt blyantskjørt, og gikk BH-løs i en ferskenfarget topp, skriver DailyMail.

Kim og Kanye er opptatt av å holde seg i form, og det er også blitt tid til en treningsøkt det på eksklusive treningssenteret L'Usine.

HOT: Ingen tvil om at Kim Kardashian kler sine smekre former - og at paparazziene er ville etter kjendisparet. Foto: REX/Beretta/Sims/All Over Press
HOT: Ingen tvil om at Kim Kardashian kler sine smekre former - og at paparazziene er ville etter kjendisparet. Foto: REX/Beretta/Sims/All Over Press Vis mer

Det var på Kims bursdag 21. oktober i fjor at rapperen gikk ned på kne med en 15 karats diamantring, og kjendisparet er det er anslått at de to kommer til å innkassere rundt 120 millioner på begivenheten.

Dette blir Kims tredje ekteskap. Hun var tidligere gift med basketballspilleren Kris Humphries (29), som hun giftet seg med i 2011, men ekteskapet varte bare i 72 dager. Realitystjernen har også vært gift med musikkprodusent Damon Thomas (43) fra 2000 til 2004. Det er derimot første gang Kanye West går opp altergangen for å smies i hymens lenke.

Kim og Kanye har vært kjærester siden 2012, men kjent hverandre i en årrekke.

LES OGSÅ: Kim Kardashian strålte i hvitt to uker før bryllupet

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer