Miley Cyrus:

Struttet foran stjernene

Miley Cyrus overrasket stort da moteuken i New York ble avsluttet.

OVERRASKET ALLE: Miley Cyrus dukket brått opp på catwalken i New York, til publikums store overraskelse. Foto: NTB scanpix
OVERRASKET ALLE: Miley Cyrus dukket brått opp på catwalken i New York, til publikums store overraskelse. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Den siste uken har verdens moteelite vært samlet i «the big apple», New York, for å få med seg hva som vil bli de neste trendene den kommende sesongen. Moteuken i metropolen er USAs desidert største og viktigste av sitt slag.

Mens store designere som Alexander Wang, Michael Kors, Vera Wang og Jason Wu viser sine kommende høstkolleksjoner, sitter gjerne store celebriteter på første rad.

I går skjedde det imidlertid noe annet. Stjernene sitter som nevnt gjerne på første rad, slik at de får med seg alt som skjer på catwalken. Stjernedesigner Marc Jacobs hadde imidlertid litt andre planer. Da han avsluttet moteuken i går, valgte han å sende selveste Miley Cyrus (27) ut på motemoloen.

BLACK MIRROR: Miley Cyrus dukker opp i den nyeste traileren av Black Mirror. Video: Netflix Vis mer

Stjernespekket

«Slide Away»-sangeren entret brått catwalken, til alles store overraskelse. Dette var nemlig ikke noe Jacobs hadde kunngjort på forhånd, så det var mange som gjorde store øyne da popstjernen brått dukket opp blant modellene.

DRISTIG: Miley viste frem antrekk nummer 58 under visningen. Til høsten, ironisk nok, kommer den heller lettkledde looken ut til salg. Foto: NTB scanpix
DRISTIG: Miley viste frem antrekk nummer 58 under visningen. Til høsten, ironisk nok, kommer den heller lettkledde looken ut til salg. Foto: NTB scanpix Vis mer

På første rad satt blant andre Nicki Minaj, Anna Wintour og Yolanda Hadid, som alle fikk med seg artistens modelldebut. Kjæresten hennes, Cody Simpson, var derimot ingen steder å se.

I bukse med høyt liv, BH, høye hæler og et glitrende halssmykke kunne popstjernen ha vært hvilken som helst modell. På ermene hadde hun røffe skinnhansker, og i høyre hånd bar hun en stripete jakke. WWD skriver at Cyrus aldri har gått på catwalken i New York før.

Artikkelen fortsetter etter bildene av publikum:

TIL STEDE: Supermodellmamma Yolanda Hadid var en selvskreven gjest da Marc Jacobs viste frem sin kommende høstkolleksjon. Foto: NTB scanpix
TIL STEDE: Supermodellmamma Yolanda Hadid var en selvskreven gjest da Marc Jacobs viste frem sin kommende høstkolleksjon. Foto: NTB scanpix Vis mer
PYNTET SEG: Nicki Minaj tok turen til den stjernespekkede motevisningen. Foto: NTB scanpix
PYNTET SEG: Nicki Minaj tok turen til den stjernespekkede motevisningen. Foto: NTB scanpix Vis mer
RIKE: Kona og sønnen til den amerikanske industrimagnaten Peter M. Brant, Stephanie Seymour og Peter Bran jr., var selvskrevne gjester. Foto: NTB scanpix
RIKE: Kona og sønnen til den amerikanske industrimagnaten Peter M. Brant, Stephanie Seymour og Peter Bran jr., var selvskrevne gjester. Foto: NTB scanpix Vis mer
IKON: Vogue-redaktør Anna Wintour har fulgt Marc Jacobs siden han debuterte som designer, og har vært fast inventar på hans visninger siden. Foto: NTB scanpix
IKON: Vogue-redaktør Anna Wintour har fulgt Marc Jacobs siden han debuterte som designer, og har vært fast inventar på hans visninger siden. Foto: NTB scanpix Vis mer

Miley har derimot samarbeidet med Jacobs før. Allerede i 2013 designet de en T-skjorte sammen, som hadde slagordet «Protect the Skin You're In» skrevet på seg. Hun har også vært med i designerens kampanje for våren 2014. Hun er heller ikke fremmed for å bruke hans design.

FARVEL: Dette antrekket hadde Miley Cyrus på seg da hun forlot visningen. Foto: NTB scanpix
FARVEL: Dette antrekket hadde Miley Cyrus på seg da hun forlot visningen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Den mest minneverdige Marc Jacobs-looken Miley har hatt på seg noensinne, kan sies å ha vært på Met-gallaen i 2013. Da dukket hun opp i en tettsittende og lang nettingkjole, med håret til værs.

VELKJENT: Miley Cyrus huskes godt for denne Marc Jacobs-lokken på Met-gallaen i 2013. Den gang var temaet «Punk: Chaos To Couture». Foto: NTB scanpix
VELKJENT: Miley Cyrus huskes godt for denne Marc Jacobs-lokken på Met-gallaen i 2013. Den gang var temaet «Punk: Chaos To Couture». Foto: NTB scanpix Vis mer

Det skal også nevnes at Jacobs er kjent for å overraske med sine motevisninger. Han har tidligere vært designer for blant andre Louis Vuitton, og sendte gjerne overskriftsverdige modeller og kreasjoner ut på catwalken.

Eksempelvis så var han en av de første som castet Kendall Jenner til et show, noe han gjorde allerede i 2014. I fjor fikk han også tidligere supermodell Christy Turlington til å gjøre comeback 25 år etter at hun la opp.

Selv om moteuken i New York nå er over, og Cyrus hjalp med å avslutte den, er motemåneden februar på ingen måte ved veis ende. Moteeliten og stjernene skal nå videre til London, før moteuker i Milano og Paris også blir arrangert.

Lykkelig

Som nevnt tidligere, er Cyrus for tiden i et forhold med den australske, tidligere barnestjernen Cody Simpson (23). Før hun møtte ham datet hun realitystjernen Kaitlynn Carter (31), men det skulle altså ikke vare, og Simpson ble nestemann på lista.

De to har også delt mye av hverandre i sosiale medier, og senest i januar sa Cody følgende om forholdet med Miley da han gjestet «The Kyle & Jackie O Show», ifølge Cosmopolitan:

- Jess, det er supert. Det går fantastisk med oss. Ingenting å klage på, sa Simpson.

Cyrus har tidligere vært gift med filmstjernen Liam Hemsworth (30). De kunngjorde derimot at de skulle gå hver til sitt i fjor, rundt ett år etter at de ga hverandre sine «ja». Hemsworth har også blitt koblet til flere kvinner siden bruddet.

I oktober begynte ryktene å svirre om at Liam hadde begynt å date igjen, da han ble observert hånd i hånd med australske Maddison Brown (22). Ingen av dem kommenterte romansen direkte, men i ettertid har det kommet flere tegn på at Hemsworth har beveget seg videre.

I det siste har 30-åringen blitt koblet opp mot den australske modellen Gabriella Brooks (21) flere ganger, blant annet i desember, da han introduserte henne for familien.

Så sent som tidligere i år ble det også publisert bilder av «Hunger Games»-stjernen og modellen på stranda i australske Byron Bay, hvor de slett ikke var redde for å vise hvor tiltrukket de er av hverandre.

LES OGSÅ: Betalte Pamelas gjeld - ble dumpet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer