Miley Cyrus:

Struttet foran stjernene

Miley Cyrus overrasket stort da moteuken i New York ble avsluttet.

OVERRASKET ALLE: Miley Cyrus dukket brått opp på catwalken i New York, til publikums store overraskelse. Foto: NTB scanpix
OVERRASKET ALLE: Miley Cyrus dukket brått opp på catwalken i New York, til publikums store overraskelse. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Den siste uken har verdens moteelite vært samlet i «the big apple», New York, for å få med seg hva som vil bli de neste trendene den kommende sesongen. Moteuken i metropolen er USAs desidert største og viktigste av sitt slag.

Mens store designere som Alexander Wang, Michael Kors, Vera Wang og Jason Wu viser sine kommende høstkolleksjoner, sitter gjerne store celebriteter på første rad.

I går skjedde det imidlertid noe annet. Stjernene sitter som nevnt gjerne på første rad, slik at de får med seg alt som skjer på catwalken. Stjernedesigner Marc Jacobs hadde imidlertid litt andre planer. Da han avsluttet moteuken i går, valgte han å sende selveste Miley Cyrus (27) ut på motemoloen.

Stjernespekket

«Slide Away»-sangeren entret brått catwalken, til alles store overraskelse. Dette var nemlig ikke noe Jacobs hadde kunngjort på forhånd, så det var mange som gjorde store øyne da popstjernen brått dukket opp blant modellene.

På første rad satt blant andre Nicki Minaj, Anna Wintour og Yolanda Hadid, som alle fikk med seg artistens modelldebut. Kjæresten hennes, Cody Simpson, var derimot ingen steder å se.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer