Struttet av babylykke på rød løper

Malin Pettersen planlegger å inkludere den nyfødte i artistlivet.

TALENTFULL: I fjor deltok Malin Pettersen med bandet sitt Lucky Lips under Melodi Grand Prix, og kom til finalen med låten «Sweet and Heavy». Her fra delfinalen i Larvik. Foto: Stellla Pictures
TALENTFULL: I fjor deltok Malin Pettersen med bandet sitt Lucky Lips under Melodi Grand Prix, og kom til finalen med låten «Sweet and Heavy». Her fra delfinalen i Larvik. Foto: Stellla Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I begynnelsen av januar ble det kjent at sangerinnen Malin Pettersen (25) venter barn med sin 14 år eldre kjæreste Sveinung Eide (39).

Torsdag troppet hun opp på Costume Awards på Gamle Logen i Oslo - og det var tydelig at Malin beholder stilen under svangerskapet. Den struttende babymagen var «pakket inn» i en paljettbesatt vintage-kjole i gull.

- Jeg har det veldig bra. Jeg har vært kjempeheldig hele veien under svangerskapet og derfor kan jeg være her i kveld, fortalte Malin til Seoghør.no.

HAR DET BRA: Malin kunne fortelle at hun har hatt et ukomplisert svangerskap. Hun poserte med Siri Nilsen.  Foto: FameFlynet Norway
HAR DET BRA: Malin kunne fortelle at hun har hatt et ukomplisert svangerskap. Hun poserte med Siri Nilsen. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Hemmelig termin

Pettersen, som blant annet skilte seg ut med rosa hår da hun deltok i Melodi Grand Prix i fjor, sier det har blitt litt mer komplisert å kle seg ettersom magen begynte å vokse.

- Det var vanskelig å finne ut hva jeg skulle ha på meg. Det er litt mer komplisert nå enn før. Jeg var heldig og fant en kjole fra My cup of tea-vintage, som hadde denne kjolen som passet meg perfekt.

 

 

Malin ble et kjent ansikt da hun deltok i «Idol» i 2005 - samme år som Tone Damli (25), som også er gravid, kom på andreplass. Selv kom den søte artisten på niendeplass.

Når barnet kommer til verden, vil hun ikke avsløre.

- Det er noen måneder til termin. Akkurat når er hemmelig.

ROCKA: Sveinung Eide (nr.2 f.v.) blir snart pappa. Her under Spellemannsprisen i 2011, med daværende Yoga Fire-medlemmer Søren «Posen» Brandt, Aslak «Alis» Hartberg og Jonas «Apollo» Forsang Moksnes. I dag er Brandt byttet ut med Benjamin «White Elvis» Helstad - skuespilleren kjent fra blant annet «Kongen av Bastøy». Foto: Stella Pictures
ROCKA: Sveinung Eide (nr.2 f.v.) blir snart pappa. Her under Spellemannsprisen i 2011, med daværende Yoga Fire-medlemmer Søren «Posen» Brandt, Aslak «Alis» Hartberg og Jonas «Apollo» Forsang Moksnes. I dag er Brandt byttet ut med Benjamin «White Elvis» Helstad - skuespilleren kjent fra blant annet «Kongen av Bastøy». Foto: Stella Pictures Vis mer

Mer jobb etter fødselen

En stund etter fødselen planlegger Malin mer musikk, og vil ta med babyen på turné og i platestudio.

- Akkurat etterpå, når jeg plutselig har et lite barn, blir det nok stille en liten periode. Men jeg har planlagt jobb, så det skal jobbes utover i året.

Sveinung Eide er kjent som «Dr. S» i rockebandet Yoga Fire, hvor han spiller synth og rytmegitar. Han er også utdannet lege, og ved siden av rockekarrieren jobber han som fastlege ved Ullevål Hageby Legesenter i Oslo. Eide var tidligere medlem av rockegruppa Klovner i Kamp.

LES OGSÅ: Jenny viste figuren i gjennomsiktig kjole

[views:embed:node_embed:block:68807]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer