Struttende fornøyd med sin nye mann

Drew Barrymore viste fram magen på bryllupsreise.

NYGIFT KYSS: Her kysser paret i bilen rett etter å ha sverget bryllupsløftene til hverandre. Vel vitende om at de har et barn underveis.  Foto: Fame Flynet
NYGIFT KYSS: Her kysser paret i bilen rett etter å ha sverget bryllupsløftene til hverandre. Vel vitende om at de har et barn underveis. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespilleren Drew Barrymore (37) giftet seg med sin tredje ektemann, Will Kopelman, i starten av juni. Det gjorde hun mens hun var gravid, og fikk blant annet en spesialsydd bryllupskjole fra Chanel.

Nå ser magen større ut enn noensinne, og Drew viste den stolt fram i en blå polkadott-kjole, sist fredag. Hun er sannsynligvis i underkant av fem måneder på vei. Hun ble nemlig gravid kort tid etter at hun fikk forlovelsesringen på fingeren, i begynnelsen av februar.

Paret er på brullypsreise i Montecito, California, og ble sett etter at de hadde spist lunsj sammen på restaurant.

Drew Barrymore var sist aktuell på norske kinoer i den romantiske komedien «Big Miracle» fra februar. Ved siden av skuespillerkarrieren er hun også kjent for korte forhold.

Hennes første ekteskap med bartenderen Jeremy Thomas varte i to måneder. Deretter varte hennes neste ekteskap med komikeren Tom Green i et halvt år, før han tok ut skillsmisse.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Drew barrymore - Slik gikk hun ned ti kilo  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer