TØMTE SEG FOR OPRAH: Jamie Lee Curtis var oppgitt og forbannet da hun fortalte Oprah om sjokket da hun fikk se den spekulastive AARP-saken. Foto: All Over Press
TØMTE SEG FOR OPRAH: Jamie Lee Curtis var oppgitt og forbannet da hun fortalte Oprah om sjokket da hun fikk se den spekulastive AARP-saken. Foto: All Over PressVis mer

Stroppeløs ble toppløs

Jamie Lee Curtis raser mot 50+-magasinet AARP.

SEHER.NO: Da Hollywood-skuespillerinnen Jamie Lee Curtis (49) stilte med en stroppeløs kjole på forsiden av AARP i mars i år, hadde hun ingen anelse om følgene det skulle få.

Magasinet har nemlig fremstilt henne som toppløs, noe også mange medier har trodd i etterkant, melder CS4denver.com.

Halloween-stjernen ble sjokkert da hun så at det tilsynelatende uskyldige bildet hadde blitt gjort om til et utfordrende naken-bilde.

Da Jamie Lee deltok på Oprah sist mandag syvende april, avslørte hun alt om skandalen og la til at hun er opprørt over at folk faktisk tror hun ville posert toppløs for et magasin.

- Er det ikke fascinerende at dette betyr at jeg er naken? Hva f.... snakker vi om her? freste Jamie mens hun holdt opp magasinet for publikum.

- I min verden kalles dette stroppeløs!

Halloween-skuespilleren hevder hardnakket at hun aldri ville stilt opp toppløs, og forteller at hun angrer på at hun har vist brystene tidligere.

- Hadde jeg visst da at jeg skulle få barn, ville jeg aldri som 21-åring vist brystene i filmen "Trading Places", la hun til.

LES OGSÅ: Stiller toppløs som 50-åring