Kim Kardashian:

Strøk på eksamen - igjen

Det går ikke på skinner med jusutdanningen til realitystjernen.

STUDIESTRESS: Kim Kardashian er kanskje berømt og steinrik, men kjenner selv på eksamenstrøbbel. Foto: Michele Eve Sandberg/Shutterstock/NTB
STUDIESTRESS: Kim Kardashian er kanskje berømt og steinrik, men kjenner selv på eksamenstrøbbel. Foto: Michele Eve Sandberg/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Kim Kardashian (40) gjorde det i 2019 klart at hun ville bli advokat. Realitystjerna har lenge engasjert seg særlig for fengselsreform i USA, og vært opptatt av livstidsdommer.

Den gangen skulle hun være advokatlæring i fire år før eksamen, i stedet for å gå jusstudiet. Dette har hun imidlertid gått bort fra, og har gitt flere glimt av hverdagen som student.

Det både på godt og vondt. I siste sesong av «Keeping up with the Kardashians» har hun røpet at det ikke har gått knirkefritt med den såkalte «baby bar»-eksamenen, som er eksamen for førsteårsstudenter. Hun går ikke på universitet, men leser på egen hånd.

- Fiasko

For noen episoder siden kom det frem at hun regelrett strøk.

- Jeg er en fiasko, sa den skuffede realitystjernen i episoden, som ble filmet sommeren i 2020.

Hun kunne da velge å gå opp nå nytt noen uker senere. Det valgte hun også å gjøre, kommer det frem i finalepisoden, ifølge BBC. Heller ikke denne gangen gikk det veien - det gikk faktisk litt dårligere enn første forsøk.

- Jeg strøk. Jeg må bare ikke stresse med det, sier hun i episoden.

Den er duket for aller siste episode av «Keeping up with the Kardashian», og der forteller Kim Kardashian hvorfor hun vil skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer

Håpet er imidlertid ikke ute, og ifølge BBC kan hun gjøre et nytt forsøk denne måneden. At Kardashian har hatt mye i tankene det siste året kan nok også bidra til at fokuset ikke har vært på studiene.

Hadde corona

Coronapandemien har rammet alle, og 40-åringen og familien ble selv smittet - rett før eksamen.

- Vi skal etter planen ha 12-timers studiedager hver dag frem til prøven, og jeg har bare følt meg så syk og forferdelig med covid at jeg nesten ikke klarer å bevege meg ut av senga for å øve, sa hun da hun strøk første gang.

Hun har også gått gjennom en skilsmisse med ektemannen gjennom syv år - Kanye West (44).

De to har som kjent fire barn sammen - North (7), Saint (5), Chicago (3) og Psalm (2), og hun har nok derfor brukt mye tid på å ta vare på familien.

Opptatt av livstidsdommer

Kardashian har altså de siste årene fokusert på drømmen om å bli advokat, og går altså da i sin berømte fars fotspor - en av O. J Simpsons forsvarsadvokater - Robert Kardashian.

I 2018 var hun medvirkende til at president Trump besluttet å benåde den da 63 år gamle bestemoren Alice Marie Johnson, som sonet en livstidsdom for førstegangs narkotikaforbrytelser.

SATT PÅ PLASS: Da Kim Kardashian skulle skryte av Olivia Rodrigo på Instagram ble hun satt på plass av datteren North West. Video: Se og Hør Vis mer

Benådningen skjedde etter at reality-profilen hadde et mye omtalt møte med presidenten i Det hvite hus.

Siden har hun også bidratt til å benåde to andre kvinner med samme bakgrunn.

LES OGSÅ: Hyller Kanye etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer