Strøk på alkotest i husarrest

Filmstjernen kan bli kastet i fengsel allerede i dag, etter at hun blåste rødt under husarresten.

BLÅSTE RØDT: Lindsay Lohan er i trøbbel etter at hun strøk på en promilletest og risikerer å havne i fengsel for brudd på prøvevilkårene etter en fyllekjøringsdom fra 2007. Foto: All Over Press
BLÅSTE RØDT: Lindsay Lohan er i trøbbel etter at hun strøk på en promilletest og risikerer å havne i fengsel for brudd på prøvevilkårene etter en fyllekjøringsdom fra 2007. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Filmstjernen Lindsay Lohans liv har de siste årene dreid seg mer om problemer med alkhol og politiet enn suksessroller på lerretet .

For tiden soner «Freaky Friday»-skuespilleren en dom på 120 dager i husarrest, for fyllekjøring fra 2007.

Avgjørelsen om husarrest ble imidlertid tatt på betingelse av at Lindsay (24) klarte å holde seg unna alkohol, og gjennomførte jevnlige promilletester.

Nå har det dommeren fryktet skjedd, til tross for at Lindsay flere ganger har sverget på at hun ikke oppbevarer alkohol i huset.

Bruddet på alkohol-forbudet betyr at skuespilleren allerede fra  i morgen kan bli nødt til å til å sone de 35 dagene som gjenstår av dommen, i fengsel.

Allerede torsdag må Lindsay Lohan møte i retten for å svare på anklagene om brudd på prøvevilkårene.

- Tilsynsmyndighetene har forberedt en rapport, og vil presentere den i retten i morgen, sa en kilde nær saken onsdag til nettsiden Radaronline.com.

Selskapet som overvåker Lindsays fotlenke under husarresten skal også ha gitt retten beskjed om at 25-åringen skal ha brutt soningsvilkårene.

- Drikkingen foregikk i løpet av soningen, sier en kilde til nettstedet.

Retten har ifølge X17online.com allerede vært kritisk til Lindsays oppførsel under soningen, etter at hun i et intervju med bladet Life & Style avslørte at hun arrangerer fester, mens hun er i husarrest.

- Jeg burde få utnytte plassen jeg er begrenset til. Men de drikker ikke når de er hos meg. Alkohol finnes ikke i huset mitt, så det er ikke en del av livet mitt, hevder hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her tjener hun 8000 kroner i sekundet!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer