«Skal vi danse»:

«Strippet» på direkten

Plagg etter plagg ble kastet av da Victor og Rikke kastet seg rundt på parketten.

KREATIVE: Victor Sotberg og Rikke Lund hadde planlagt et imponerende dansenummer lørdag kveld - der plagg etter plagg forsvant. Foto: TV 2 / NTB scanpix
KREATIVE: Victor Sotberg og Rikke Lund hadde planlagt et imponerende dansenummer lørdag kveld - der plagg etter plagg forsvant. Foto: TV 2 / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Slik gikk det før nyhetspausen:

NYDALEN (Se og Hør): «Skal vi danse»-semifinalen er i full sving, og nivået er skyhøyt. Tidlig i sendingen ble det kjent at det var historisk likt mellom deltakerne, som alle hadde klart å skaffe seg 351 poeng totalt i løpet av høsten.

Hvem som stikker av med finaleplass i kveld, er derfor nærmest umulig å si. Den første dansen til Aleksander Hetland og Nadya Khamitskaya, en quickstep, ble idømt 36 poeng av dommerne, altså fire niere. Det er meget godt.

Victor og Rikke fulgte opp med en salsa til «Rhythm is gonna get you», som fikk hele 35 poeng.

Dansen bød på «stripping», siden de rev av seg det ene plagget etter det andre - bare for å avsløre et nytt, fargerikt plagg under.

Stuntet genererte store mengder applaus i salen, og de ga seg før alle plagg forsvant - i motsetning til Frank Løke i fjor - som kastet alle klærne og sto igjen i en body på dansegulvet.

Deltakerne har nok lært av stuntet, og holder derfor seg derfor anstendige på gulvet.

Det var klart for temposkifte etter salsaen. Da skulle Jørgine Vasstrand og Jørgen Nilsen i ilden, i en romantisk vals - som Kathrine Moholt omtalte det som.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer