«Skal vi danse»:

«Strippet» på direkten

Plagg etter plagg ble kastet av da Victor og Rikke kastet seg rundt på parketten.

KREATIVE: Victor Sotberg og Rikke Lund hadde planlagt et imponerende dansenummer lørdag kveld - der plagg etter plagg forsvant. Foto: TV 2 / NTB scanpix
KREATIVE: Victor Sotberg og Rikke Lund hadde planlagt et imponerende dansenummer lørdag kveld - der plagg etter plagg forsvant. Foto: TV 2 / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Slik gikk det før nyhetspausen:

NYDALEN (Se og Hør): «Skal vi danse»-semifinalen er i full sving, og nivået er skyhøyt. Tidlig i sendingen ble det kjent at det var historisk likt mellom deltakerne, som alle hadde klart å skaffe seg 351 poeng totalt i løpet av høsten.

Hvem som stikker av med finaleplass i kveld, er derfor nærmest umulig å si. Den første dansen til Aleksander Hetland og Nadya Khamitskaya, en quickstep, ble idømt 36 poeng av dommerne, altså fire niere. Det er meget godt.

WOW: Quickstepen til Aleksander og Nadya falt i god jord hos dommerne. Foto: NTB scanpix / TV 2
WOW: Quickstepen til Aleksander og Nadya falt i god jord hos dommerne. Foto: NTB scanpix / TV 2 Vis mer

Victor og Rikke fulgte opp med en salsa til «Rhythm is gonna get you», som fikk hele 35 poeng.

Dansen bød på «stripping», siden de rev av seg det ene plagget etter det andre - bare for å avsløre et nytt, fargerikt plagg under.

Stuntet genererte store mengder applaus i salen, og de ga seg før alle plagg forsvant - i motsetning til Frank Løke i fjor - som kastet alle klærne og sto igjen i en body på dansegulvet.

KASTES AV: Hele to ganger «byttet» danseduoen antrekk under salsaen sin. Det genererte store mengder applaus i salen. Foto: TV 2 / NTB scanpix
KASTES AV: Hele to ganger «byttet» danseduoen antrekk under salsaen sin. Det genererte store mengder applaus i salen. Foto: TV 2 / NTB scanpix Vis mer

Deltakerne har nok lært av stuntet, og holder derfor seg derfor anstendige på gulvet.

Det var klart for temposkifte etter salsaen. Da skulle Jørgine Vasstrand og Jørgen Nilsen i ilden, i en romantisk vals - som Kathrine Moholt omtalte det som.

Til Whitney Houstons «I will always love you» ble hun kastet rundt på parketten, og det var lett å leve seg inn i det rørende øyeblikket som fant sted. Dommerne uttalte at det var en vanskelig koreografi de hadde begitt seg ut på, og hun skal ha falt litt ut på slutten, men imponerende var det uansett.

HØYEST SUM: Jørgine og Jørgen hadde høyeste poengscore tidlig i løpet av kvelden - hele 39 poeng. Den ble derimot slått etter hvert. Foto: TV 2 / NTB scanpix
HØYEST SUM: Jørgine og Jørgen hadde høyeste poengscore tidlig i løpet av kvelden - hele 39 poeng. Den ble derimot slått etter hvert. Foto: TV 2 / NTB scanpix Vis mer

39 poeng fra dommerne viste at det hadde gått bra for danseparet, tross hard koreografi.

Hetland skulle i ilden igjen etter Vasstrand - og imponerte med en argentinsk tango som fikk dommer Tore Petterson til å måpe. Han var målløs da han skulle bedømme den hete og sensuelle dansen, som fikk dansepartner Nadya Khamitskayas paljetter til å glitre på parketten.

HETT: Den argentinske tangoen fikk enkelte dommere til å miste munn og mæle. Foto: TV 2 / NTB scanpix
HETT: Den argentinske tangoen fikk enkelte dommere til å miste munn og mæle. Foto: TV 2 / NTB scanpix Vis mer

- Du ser legendarisk sexy ut, kunne dommer Egor Filipenko melde etter dansen.

Full pott til alle

Alle dommerne lot seg imponere, og det ble full pott for svømmeren - med 40 poeng.

Victor og Rikkes vals hadde et lite budskap bak seg. Han har gjennom hele sesongen vært forkjemper av at man skal få elske den man vil, noe som også blir budskapet i valsen - som kan bli Sotbergs aller siste dans i år. «What the world needs now» ble sunget i bakgrunnen mens de to kastet seg romantisk rundt på parketten.

Sotbergs kjæreste, Kenneth Karijord, ble filmet etter dansen, og var tydelig rørt. Han måtte rett og slett tørke tårene vekk etter dansen. Dommerne lot seg også røre, og ga full pott - 40 poeng - for valsen.

Sist ut i kveld var Jørgine Vasstrand og Jørgen Nilsen, som skulle avslutte med en jive. Vasstrand har gjennom hele sesongen imponert, og denne gangen ble ikke noe unntak.

ULYKKESFUGL: Emilie Nerengs dansepartner Santino Mirenna opplevde alle danseres mareritt på parketten. Nå er erstatteren klar. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Det tok en liten stund før hun fikk poengene sine, for Vegard Harm hadde stjålet dommer Tore Petterson sitt tier-skilt. Det hadde han alle intensjoner om å bruke, for det ble full pott til Funkygine - 40 poeng.

Før nyhetspausen var det Jørgine som ledet med flest poeng. Deretter fulgte Aleksander, med Victor på sisteplass. Det er derimot publikum som bestemmer, og hvem som får flest stemmer - ja, det er umulig å si.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer