Strippet for å vise støtte til jente skutt av Taliban

Madonna gikk nok en gang i baret under en konsert.

HEDRET SKUDDOFFER MED STRIPPESHOW: Popdronningen strippet for å vise støtte til jente (14) skutt av Taliban. Foto: Stella Pictures
HEDRET SKUDDOFFER MED STRIPPESHOW: Popdronningen strippet for å vise støtte til jente (14) skutt av Taliban. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   Popdronning Madonna (54) sjokkerer igjen.  Lørdag sto popstjernen på scenen i Staples Center i Los Angeles. Madonna ga der en støtteerklæring til den pakistanske jenta Malala Yousafzai (14) som ble skutt i hodet av Taliban.

- Den 14 år gammle jenta ble skutt i hodet på en skolebuss for å blogge om hvor viktig utdanning er for henne. Taliban stoppet bussen og skjøt henne. Skjønner dere hvor sykt og absurd dette er? sa Madonna under konserten, i følge Entertainment Today.

Men det er ikke denne støtteerklæringen det nå reageres på. Derimot er det Madonnas sceneopptreden som gjør at pakistanere raser.

Popstjernen valgte nemlig å dedisere et eget strippeshow til den 14 år gamle pakistanske jenta, som for øyeblikket ligger på sykehuset i kritisk tilstand. 

Det gikk ikke mange minuttene før folk på sosiale nettsteder som Twitter og Facebook begynte å vise sin avsky mot popstjernen.

- Å koble Madonna til Malala er respektløst! La Malala hvile i fred, skriver en på Twitter.

Flere hevder også at Madonna kun gjorde stuntet for å fremme sin egen popularitet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   Strippet på scena foran øynene på sønnen

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer