HEDRET SKUDDOFFER MED STRIPPESHOW: Popdronningen strippet for å vise støtte til jente (14) skutt av Taliban. Foto: Stella Pictures
HEDRET SKUDDOFFER MED STRIPPESHOW: Popdronningen strippet for å vise støtte til jente (14) skutt av Taliban. Foto: Stella PicturesVis mer

Strippet for å vise støtte til jente skutt av Taliban

Madonna gikk nok en gang i baret under en konsert.

SEOGHØR.NO:   Popdronning Madonna (54) sjokkerer igjen.  Lørdag sto popstjernen på scenen i Staples Center i Los Angeles. Madonna ga der en støtteerklæring til den pakistanske jenta Malala Yousafzai (14) som ble skutt i hodet av Taliban.

- Den 14 år gammle jenta ble skutt i hodet på en skolebuss for å blogge om hvor viktig utdanning er for henne. Taliban stoppet bussen og skjøt henne. Skjønner dere hvor sykt og absurd dette er? sa Madonna under konserten, i følge Entertainment Today.

Men det er ikke denne støtteerklæringen det nå reageres på. Derimot er det Madonnas sceneopptreden som gjør at pakistanere raser.

Popstjernen valgte nemlig å dedisere et eget strippeshow til den 14 år gamle pakistanske jenta, som for øyeblikket ligger på sykehuset i kritisk tilstand. 

Det gikk ikke mange minuttene før folk på sosiale nettsteder som Twitter og Facebook begynte å vise sin avsky mot popstjernen.

- Å koble Madonna til Malala er respektløst! La Malala hvile i fred, skriver en på Twitter.

Flere hevder også at Madonna kun gjorde stuntet for å fremme sin egen popularitet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   Strippet på scena foran øynene på sønnen