Strippesjokk i kongehuset

Kate Middletons tremenning Katrina Darling stripper til nasjonalsangen. Se videoen.

STRIPPER: Kate Middletons tremenning Katrina Darling er burleskdanser og livnærer seg blant annet ved å strippe til den britiske nasjonalsangen.  Foto: All Over Press
STRIPPER: Kate Middletons tremenning Katrina Darling er burleskdanser og livnærer seg blant annet ved å strippe til den britiske nasjonalsangen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Den britiske kongefamilien er kjent for sine strenge regler og korrekte etikette, men nå skaper Kate Middletons familie skandale.

Kates tremenning Katrina Darling (21) er nemlig burleskedanser og tjener nå penger på sin tilknytning til kongefamilien.

21-åringen har laget en rutine basert på Kates svigerfamilie. Darling kommer ut på scenen i et skjørt med engelske flagg og krone mens hun danser til den britiske nasjonalsangen. Etter hvert skifter sangen og Darling danser sexy mens hun stripper foran jublende tilskuere og ender opp med så vidt å dekke brystene og sine edlere deler.

- Jeg tar av meg klærne, men viser ikke noe som burde være reservert for noen andre, sier
hun til New York Post.

Kates mor Carole Middleton skal ha lagt mye arbeid i å tilpasse seg datterens ærverdige svigerfamilie og skal være svært opprørt over Katrinas frekke jobb.

Darling var ikke klar over at hun var i slekt med prins Williams kone før britiske presse fortalte henne det, og inviterer nå kongefamilien på burleskshow. 

- De er velkommen til å se meg opptre, men jeg overlever hvis de ikke kommer.

  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nekter å bruke for tynne modeller  

Se Kate Middletons tremenning strippe her!


[obj:media:10887]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer