SEXY: Sophia Bush overlater lite til fantasien i en scene i ungdomsserien «One Tree Hill». Foto: Stella Pictures
SEXY: Sophia Bush overlater lite til fantasien i en scene i ungdomsserien «One Tree Hill». Foto: Stella Pictures Vis mer

Stripper til undertøyet i ungdomsserie

Sophia Bush kledde av seg i ungdomsserien.

Publisert
SEHER.NO: Den amerikanske skuespilleren Sophia Bush (27) er mest kjent for rollefiguren Brooke Davis i ungdomsserien «One Tree Hill».

Brooke er designer og har sitt eget klesmerke, Clothes over Bros, og er kaptein på cheerleadinglaget. Men rollefiguren har også en sexy side. I en ny episode av serien, kaster 27-åringen nemlig klærne og viser seg fram i både svart og rødt undertøy, viser bilder fra Stella Pictures.

Sophia Bushs mange mannlige fans må imidlertid nøye seg med å beundre henne fra avstand.

Privat er hun nemlig kjæreste med skuespilleren og «One Tree Hill»-kollegaen Austin Nichols.

Hun var tidligere gift med sin arbeidskollega Chad Michael Murray, men de ble skilt kun fem måneder etter bryllupet i 2005, og ryktene skulle ha det til at bruddet skjedde på grunn av Murrays utroskap.

Bli fan av Seher.no på Facebook her


Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Stripper i ny reklame

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer