STUDERTE ANDRE: - Vi gikk bare ut og fikk noen drinker på en masse klubber. Vi så mange piker danse, fikk noen "lapdances", tok noen guttevenner med, noen jentevenner... det er som enhver annen subkultur, sier Marisa Tomei om foreredelsene til strippero Foto: The Wrestler
STUDERTE ANDRE: - Vi gikk bare ut og fikk noen drinker på en masse klubber. Vi så mange piker danse, fikk noen "lapdances", tok noen guttevenner med, noen jentevenner... det er som enhver annen subkultur, sier Marisa Tomei om foreredelsene til strippero Foto: The WrestlerVis mer

Stripper ned til bare trusa

44 år, men langt fra ferdig. Nå stripper hun i ny film. Se de frekke bildene!

SEHER.NO: Hvis du er glad i TV-serien "Seinfeld", vet du sikkert hva det hele handler om. Den alltid småynkelige George Costanza er nemlig nærmest besatt av skuespillerinnen Marisa Tomei, som selv - skal det vise seg - har en svakhet for små, skallede menn.

Akkurat det var i 1996. Men fortsatt er hun altså stadig en lekkerbisken. Og kvinnen fra New York, som vant en Oscar for beste kvinnelige birolle i "Min fetter Vinny" og som var like severdig i "The Perez Family" og i den lettbente Mel Gibson-komedien "What Women Want", spiller nå - i en alder av 44 - stripper i filmen "The Wrestler".

For å forberede seg på rollen, skal Marisa ha studert strippere og klubbdansere på nært hold, skriver magasinet Premiere.

- Det var ikke sånn at jeg gjennomførte store intervjuer med dem. Vi gikk bare ut og fikk noen drinker på en masse klubber. Vi så mange piker danse, fikk noen "lapdances", tok noen guttevenner med, noen jentevenner... det er som enhver annen subkultur, forteller hun til magasinet.

Marisa skulle jo også ha på seg ganske så lite klær, og de klærne hun brukte i filmen - de valgte hun å designe selv. Samtidig var det hennes egen idé at hun skulle ha ringer i brystvortene...

- De ble satt fast med øyenlippelim og deretter på en eller annen måte klemt på. Det gjorde litt vondt, innrømmer Marisa Tomei.

Har du et kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: Imponert over nakenheten