SVØPET I SILKE: Kylie Minogue overlevde brystkreft. Nå bruker hun mye av tiden sin i kampen for å forebygge, og samle inn penger til å bekjempe, den fryktede sykdommen. Foto: Fashion Targets Breast Cancer 2010
SVØPET I SILKE: Kylie Minogue overlevde brystkreft. Nå bruker hun mye av tiden sin i kampen for å forebygge, og samle inn penger til å bekjempe, den fryktede sykdommen. Foto: Fashion Targets Breast Cancer 2010 Vis mer

Stripper for brystkreft

- Jeg støtter dette formålet av hele mitt hjerte, sier Kylie Minogue.

SEHER.NO: Fem år etter Kylie Minogue (41) selv kjempet mot brystkreft, deltar hun nå i en kampanje for å øke bevisstheten rundt krefttypen.

Den australske popstjernen kaster alle klærne, og har ikke på seg annet enn et stort smil og et silkelanken med «Fashion Targets Breast Cancer»-logoen over brystet.

- Den betyr så mye for meg å delta i årets kampanje. Jeg støtter dette formålet av hele mitt hjerte, sier Minogue til Daily Mail.

Dette er første gang Minogue har blitt med i en brystkreft-kampanje etter hennes egen vellykkede behandling for fem år siden.

Den årlige kampanjen for moteindustrien mot brystkreft ble startet i New York av designeren Ralph Lauren etter at hans venn Nina Hyde, moteredaktør i Washington Post, døde av sykdommen.

Andre kjente ansikt som har latt seg avbilde for kampanjen er gravide Claudia Schiffer og skuespilleren Sienne Miller. Bildene er tatt av den anerkjente fotografen Mario Testino, og lanseres i sammenheng med en ny kolleksjon fra varehuset «Target». 30 prosent av inntektene fra salget, vi gå direkte til den veldedige organisasjonen.

Denne kampanjen har samlet inn 90 millioner til inntekt for kampen mot brystkreft, siden den startet i 2006. Denne gangen er målet å samle inn minst 9 millioner kroner.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: - Jeg håper det skjer snart