«Skal vi danse»

Strigråt etter exiten: - Jeg er skikkelig lei meg

Fikk sin siste dans.

UTE: Morten Hegseth. Foto: TV 2
UTE: Morten Hegseth. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

NYDALEN (Se og Hør): I kveldens utgave av «Skal vi danse» på TV 2 skulle alle kjendisene hylle noen som betydde mye for dem. Det ble rørende tv-tid, flere tårer og mye latter for seerne. I tillegg skulle det også danses gruppedans, der guttene skulle konkurrere mot jentene.

Tross hygge, humor og generelt god stemning i Nydalen, kommer man ikke unna det faktumet at noen må reise hjem.

Jan Gunnar Solli og Morten Hegseth havnet i danseduell, og etter en intensiv duell, ble det klart at det var programleder Morten Hegseth som måtte forlate konkurransen.

Det var en gråtende VGTV-programleder som kunne fortelle til Se og Hør at han var utrolig lei seg for å måtte forlate konkurransen. Tårene rant, og han var tydelig lei seg.

MÅTTE HJEM: Morten Hegseth fikk sin siste dans i kveld. Her poserer han med moren, ektemannen og dansepartneren etter exiten. Foto: Ruben Pedersen
MÅTTE HJEM: Morten Hegseth fikk sin siste dans i kveld. Her poserer han med moren, ektemannen og dansepartneren etter exiten. Foto: Ruben Pedersen Vis mer

- Dette har vært det fineste jeg har vært med på. Mai er en maskin, og det blir utrolig trist å forlate denne konkurransen. Jeg vet liksom ikke helt hva jeg skal si, forteller han,

- Nå skal jeg drikke ti liter sprit og sovne i en grøft. Nei da, jeg skal være med ektemannen min Anders. Jeg skal dra hjem med han nå, og jeg gleder meg skikkelig til det. Jeg er veldig lei meg, men det blir også fint å være med ham, sier han.

Se og Hør oppdaterer saken.

MÅTTE I DUELL: Morten Hegseth og Mai måtte danse en siste gang for å bevare plassen sin og få være med til topp fem. Foto: Thomas Risæter / TV 2, NTB scanpix
MÅTTE I DUELL: Morten Hegseth og Mai måtte danse en siste gang for å bevare plassen sin og få være med til topp fem. Foto: Thomas Risæter / TV 2, NTB scanpix Vis mer
MÅTTE I DUELL: Jan Gunnar Solli og Rikke måtte danse en siste gang. Foto: Thomas Risæter / TV 2, NTB scanpix
MÅTTE I DUELL: Jan Gunnar Solli og Rikke måtte danse en siste gang. Foto: Thomas Risæter / TV 2, NTB scanpix Vis mer

Dette danset de:

Martine Lunde og Fredric danset samba til låten «Conga». De fikk 33 poeng, og gode tilbakemeldinger fra dommerne. Lunde hyllet besteforeldrene sine med sin dans.

Jan Gunnar Solli og Rikke danset quickstep til låten «Marina». De fikk 25 poeng. Dansen var dedisert til foreldrene hans.

Sophie Elise Isachsen og Benjamin danset wienervals til låten «Everybody Hurts». De fikk 36 poeng. Hun hyllet sin avdøde venn Henrik, som døde i fjor.

Morten Hegseth og Mai danset rumba til låten «Both Sides Now». De fikk 27 poeng. VGTV-profilen hyllet sin mor i dansen.

Thea Næss og Ivo danset samba til låten «La Vida Loca». De fikk 37 poeng, kveldens høyeste poengsum. Bokseren hyllet sin ektemann.

Einar Nilsson og Anette danset slowfox til låten «Here Comes The Sun». De fikk 32 poeng. TV-maleren hyllet sin bestemor.

I tillegg skulle både guttene og jentene danse en showdans. Jentegruppa, med navnet «Matheso and the foreigners», gikk for en dans inspirert av «Phantom of the Opera». Dommerne beskrev det som girlpower, og generelt sett bra. Jentene og deres dansepartnere fikk de 38 poeng, med hele to tiere fra dommerne.

Guttene har kalt seg «Goal diggers», og danset en casino-inspirert dans til «Money, Money, Money» av Abba. Dansen ble beskrevet som dritkul og spekket med energi av dommerne, og de endte med fire niere og en tier, altså 37 poeng.

Disse poengene ble plusset på deltakernes første poeng. Etter gruppedansene var det fortsatt kickbokser Thea Næss som ledet.

Ut for andre gang

Forrige uke var det influenser og realitydeltaker Amalie Snøløs som måtte forlate konkurransen. Snøløs, som hadde med seg «Skam»-kjæresten Herman Tømmeraas (21) på tv-parketten forrige, ble i utgangspunktet stemt ut av «Skal vi danse» for tre uker siden.

Aune Sand valgte derimot å trekke seg, og brått var sørlendingen tilbake i konkurransen. Det skulle derimot ikke vare for evig, for hun ble sendt hjem etter sin andre sjanse.

Etter sending erkjente riktignok Snøløs, overfor Se og Hør, at hun forlot «Skal vi danse»-sirkuset med «blandede følelser».

- Jeg har følt på en del ting som jeg ikke synes er veldig bra, og det har vært en stor psykisk påkjenning. Det kommer ikke fram på skjermen, men det er ekstremt mye bak i kulissene som jeg ikke har vært helt fornøyd med. Det vil jeg ikke gå i detaljer i, sa hun, og fortsetter:

- Jeg synes at det å presentere en dans og gjøre et show har vært veldig, veldig gøy - men jeg synes det er ekstremt mange ting som har vært vanskelig, uvanlig og nytt. Dette her var ikke for meg. «Skal vi danse» var aldri laget for meg.

LES OGSÅ: Har gått opp i vekt under «Skal vi danse»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer