Stresser ikke med barn

Espen Lind har funnet den rette, men har ingen umiddelbare planer med å få barn.

FORELSKET: Espen Lind har vært kjæreste med Hanneli Mustaparta i tre år, og er forstatt like forelsket. Foto: SCANPIX
FORELSKET: Espen Lind har vært kjæreste med Hanneli Mustaparta i tre år, og er forstatt like forelsket. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Artisten Espen Lind (37) er lykkelig forelsket i sin vakre modellkjæreste, Hanneli Mustaparta (25).

Paret har vært sammen i tre år, og Lind er sikker på at han har funnet "den rette".

- Ja. Jeg er kommet til et punkt der jeg føler meg hjemme. Og jeg har slått meg til ro med det. Det er en god følelse. Jeg vil ikke gå inn på detaljer om mine tidligere forhold, men det er klart at alle som er i livet ditt en periode, setter spor. Alle har vært viktige og vært med på å forme meg. Det er noen ting man må gjennom for å komme fram. Og noen har lengre vei enn andre, sier Lind til HENNE.

Lind har tidligere datet kjendiskvinner som Janne Formoe, Henriette Lien og Elin Tvedt, men for tre år siden falt han pladask for vakre Hanneli da han spilte inn musikkvideoen til "Million Miles Away".

Men paret har ingen umiddelbare planer om å barn.

- Mmm, Ahh. På et eller annet tidspunkt må vi ha en Espen Lind junior. Bare han ikke tar for mye etter faren sin. Da blir han slitsom å ha i huset. Men jeg har ingen umiddelbare planer. Jeg føler at jeg har litt tid på meg.

Forelsket og fornøyd, det er ingen tvil om at Espen har det bra om dagen.

- De siste årene har det vært helt suverent. På mange måter er jeg kommet dit jeg ville. Så nå er det bare å holde seg der. Det har sikkert noe med at det jeg holder på med til daglig funker, men det har nok like mye med meg selv å gjøre. Det kommer innenfra. Jeg kunne godt tatt et stillbilde av livet, og hvis det kunne fortsatt slik, ville jeg vært mer enn fornøyd, sier han i HENNE-intervjuet.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected]

LES OGSÅ: - Skrev sangen på 10 minutter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer