Marte Bratberg og oppussing:

- Stressa over at jeg ikke har et hjem

Marte Bratberg legger ikke skjul på at hun skulle ønske situasjonen var en helt annen.

PUSSER OPP: Marte Bratberg og kjæresten kjøpte leilighet sammen tidligere i år. Nå venter de på at den skal bli innflytningsklar. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
PUSSER OPP: Marte Bratberg og kjæresten kjøpte leilighet sammen tidligere i år. Nå venter de på at den skal bli innflytningsklar. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«God kveld Norge»-programleder Marte Bratberg (32) kunne i juni dele den gledelige nyheten om at hun og samboeren venter sitt første barn. Det meldte hun selv på Instagram.

- Jeg har gått rundt i veldig store klær i noen måneder og er litt lei av det. Så jeg tenkte kanskje at man bare skulle si det som det var. At her er det et lite barn, sa hun fra «God kveld Norge»-studioet.

I april i år kunne hun imidlertid bekrefte overfor Se og Hør at hun skulle selge leiligheten sin, og at hun og «Leirdua», som hun omtaler kjæresten som, hadde kjøpt seg ny.

Hun fortalte at det skulle en del oppussing til før de kunne flytte inn, men at den forhåpentligvis ville være klar om et par måneder - men slik ble det ikke.

Forsinkelser

I den siste episoden av «Janka og Martes podkast», som hun har med venninnen Janka Polliani (42), åpner Bratberg opp om hvordan ting er akkurat nå.

Fram til deres nye hjem er klart låner paret nemlig en leilighet, og selv om Bratberg påpeker at det ikke er noen krise, føles det ikke helt som hjemme.

PRIVAT: Marte Bratberg har tidligere holdt forholdet sitt veldig privat, og ikke delt navnet på kjæresten. Denne uka gjestet hun podkasten til Iselin Guttormsen: «G-Punktet», der forklarer hun hvorfor. Vis mer

- Da jeg var ferdig på jobb ville jeg ikke hjem. Jeg vil liksom aldri hjem, fordi jeg har ikke mine ting der. Jeg føler litt at jeg er på camping - vi har kun det nødvendige, sier hun, og fortsetter:

- Det går for en periode, skulle bare ønske at jeg ikke var gravid i tillegg for da er følelsene så sterke. Når jeg blir lei meg nå blir jeg liksom så sykt lei meg, forteller hun.

- Jeg er stressa over at jeg ikke har et hjem, innrømmer 32-åringen, og legger til at hun stadig kommer på forskjellige ting som er glemt i forbindelse med oppussingen.

- Vi må ut av leiligheten om tre uker, og jeg bare håper at vi er et steg nærmere et ferdig hjem og ikke må bo i en «byggeplass», sier hun.

Se og Hør har vært i kontakt med Marte Bratberg, som ikke ønsker å kommentere saken ytterligere.

«Hemmelig» kjæreste

Da paret akkurat hadde startet på oppussinga fortalte radio- og tv-profilen i et intervju med Dagbladet at det ikke hadde gått utover forholdet.

FARMEN: Farmen-Tonje- og Lene gir oss en omvisning hjemme. Foto: Frank Karlsen. Vis mer

Det er nemlig en kjent sak at oppussing kan tære på forhold.

- Vi har aldri pusset opp noen ting - noen gang - noen av oss. Så foreløpig er det litt stressende, og all ledig tid går til å tenke på bord, stoler, farger, og fliser. Men vi har ikke kranglet ennå. Og jeg tror det blir veldig bra å flytte inn i sommer, sa hun.

32-åringen har helt siden det ble kjent at hun hadde fått kjæreste, vært taus om detaljer om den såkalte «leirdua». Kallenavnet kommer av at paret møttes på leirdueskyting på første date.

I en ny episode av YouTube-serien «Klarna stikker innom», viser Thomas Hayes fram guttekollektivet. Vis mer

- Vi begynte å snakke om han i podkasten før vi ble kjærester, og jeg ville ikke gå ut med hans fulle navn før vi ble sammen. Nå liker jeg at han har bare er blitt «leirdua», og han synes det er litt gøy selv, sa hun til Se og Hør.

LES OGSÅ: - Jeg er inne i et nytt skifte

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer