Streiket til assistenten viste brystene

Russell Brands krav forsinket filminnspilling med to timer.

FIKK VILJEN SIN: Assistenten ga til slutt opp og viste Brand brystene. Da fikk skuespilleren kjeft av kollegaen. Foto: All Over Press
FIKK VILJEN SIN: Assistenten ga til slutt opp og viste Brand brystene. Da fikk skuespilleren kjeft av kollegaen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den britiske komikeren og skuespilleren Russell Brand (37) holder for tiden på med å spille inn musikal-filmen «What About Dick?».

Katy Perrys eksmann har tidligere vært på avvenning for sexavhengigheten, men det virker ikke helt som om Brand har lagt lystene på hylla.

Skuespilleren stoppet nemlig hele produksjonen da han nylig nektet å fortsette arbeidet før en assistent viste fram brystene sine.

- Russell forsøkte å overtale en garderobeassistent til å vise ham brystene, men det var det ikke snakk om - i begynnelsen. Men da det så ut til at det ikke ble gjort noe før det skjedde, gikk hun til slutt med på det. Russell er et sjarmtroll og han kan slippe unna med det meste på settet, forteller en kilde til avisen The Sun.

Men én person syntes ikke det som skjedde var spesielt morsomt. Brands skuespillerkollega Billy Connolly (69) skal nemlig ha blitt rasende, og kommet med en streng beskjed om at det ikke var greit.

- Billy lot seg irritere og da han fant ut av hva som hadde skjedd, gikk han bort til Russell og kjeftet på ham.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Du fikk moren min til å gråte

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer