Britney Spears:

- Streiker mot faren

Popstjernen skal angivelig nekte å jobbe med musikken på grunn av vergemålet.

I STREIK: Britney Spears gjør angivelig opprører mot faren og vergemålet. Foto: NTB scanpix
I STREIK: Britney Spears gjør angivelig opprører mot faren og vergemålet. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

I et drøyt tiår har Jamie Spears (67) hatt ansvaret for blant annet datteren, Britney Spears' (38) økonomi, besøk og medisinske situasjoner. I september skjedde det derimot noe. Som følge av anklagene om barnemishandling og helseproblemer, ble det bestemt at vergemålet skulle gis videre til noen andre.

Hennes «omsorgs-manager» gjennom lang tid, Jodi Montgomery, ble utnevnt som ny, midlertidig verge. Etterforskningen om barnemishandling ble henlagt i september i fjor, og siden har Jamie altså gjenopptatt ansvaret for datteren.

- Vil ikke jobbe igjen

Det går ikke knirkefritt for seg, ifølge US Weekly. En kilde sier til nettstedet at popstjernen nekter å jobbe som følge av at hun er bitter overfor faren.

- Britney har uttrykt at hun ikke vil jobbe igjen fordi hun ikke ønsker å fortsette å være under vergemålet. Britney misliker at faren hennes gis et månedlig beløp på rundt 10 000 dollar for å overse økonomien hennes, sier vedkommende, som ikke er navngitt.

En annen kilde forteller også at Britney ikke har noen planer om å lage mer musikk i nærmeste framtid, og at hun er komfortabel med sin lengste pause hva gjelder utgivelser noensinne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer