Britney Spears:

- Streiker mot faren

Popstjernen skal angivelig nekte å jobbe med musikken på grunn av vergemålet.

I STREIK: Britney Spears gjør angivelig opprører mot faren og vergemålet. Foto: NTB scanpix
I STREIK: Britney Spears gjør angivelig opprører mot faren og vergemålet. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

I et drøyt tiår har Jamie Spears (67) hatt ansvaret for blant annet datteren, Britney Spears' (38) økonomi, besøk og medisinske situasjoner. I september skjedde det derimot noe. Som følge av anklagene om barnemishandling og helseproblemer, ble det bestemt at vergemålet skulle gis videre til noen andre.

Hennes «omsorgs-manager» gjennom lang tid, Jodi Montgomery, ble utnevnt som ny, midlertidig verge. Etterforskningen om barnemishandling ble henlagt i september i fjor, og siden har Jamie altså gjenopptatt ansvaret for datteren.

- Vil ikke jobbe igjen

Det går ikke knirkefritt for seg, ifølge US Weekly. En kilde sier til nettstedet at popstjernen nekter å jobbe som følge av at hun er bitter overfor faren.

- Britney har uttrykt at hun ikke vil jobbe igjen fordi hun ikke ønsker å fortsette å være under vergemålet. Britney misliker at faren hennes gis et månedlig beløp på rundt 10 000 dollar for å overse økonomien hennes, sier vedkommende, som ikke er navngitt.

ANKLAGER: Britney Spears mener at paparazzi-fotografene tukler med bildene før publisering, slik at hun ser større ut enn hva hun er. Det er hun ikke alene om å mene. Video: Rød Løper Vis mer

En annen kilde forteller også at Britney ikke har noen planer om å lage mer musikk i nærmeste framtid, og at hun er komfortabel med sin lengste pause hva gjelder utgivelser noensinne.

Meldte pause

Nyheten kommer kort tid etter at Britneys sønn, Jayden (13), sa i en direktesendt video på Instagram at moren kanskje skulle forlate musikkbransjen for alltid. Han gikk også hardt ut mot bestefaren, Britneys far, skrev Page Six.

I fjor ble det kjent at Britney tar en pause fra karrieren på ubestemt tid. Dette kom som følge av at hennes far har vært alvorlig syk, og at hun ønsket å være ved hans side så mye som mulig, ifølge E! Online.

Radaronline meldte at faren i en periode kjempet for livet sitt, og at tilstanden var forårsaket av en sprukket tarm.

Liv preget av skandaler

Det siste året har vært svært tøft for Britney. Familiekonfliktene har preget tabloidavisene, og i april i fjor valgte artisten å legge seg inn på psykiatrisk avdeling. For en knapp måned siden brakk også artist foten da hun filmet en dansevideo.

- KLEINT: Britney Spears har over 21 millioner følgere på Instagram, der hun deler alt mulig rart fra livet sitt. Ikke alt innholdet faller i smak hos Rød Løpers programledere Kine Falch og Jonas Scheie Hammer. Video: Rød Løper Vis mer

Hele Britneys lange artistkarriere har vært preget av skandaler, og det var i 2007 ting virkelig begynte å gå galt for henne.

Hennes mange unge fans har fulgt med fra sidelinjen mens Britney blant annet ble avbildet på byen uten truse, barberte av seg håret, angrep en bil med paraply og kjørte bil med sin sønn Sean Preston på fanget, mens han fortsatt var en baby.

Nedturen endte med et brak, da Britney i 2008 ble innlagt til psykiatrisk behandling, og fikk diagnosen bipolar lidelse. Samme år tok hennes far over som verge, og Britney ble med det umyndiggjort.

LES OGSÅ: Henlegger saken mot Britneys far

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer