Millie Bobby Brown:

«Stranger Things»-stjernen strandet på Bali etter vulkanutbrudd

- Fire feriedager ble til ti.

SITTER FAST: «Stranger Things»-stjernen Millie Bobby Brown sitter fast på Bali etter vulkanutbrudd. På sosiale medier forsikrer hun fansen om at hun har det bra. Foto: NTB Scanpix
SITTER FAST: «Stranger Things»-stjernen Millie Bobby Brown sitter fast på Bali etter vulkanutbrudd. På sosiale medier forsikrer hun fansen om at hun har det bra. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): 13 år gamle Millie Bobby Brown, kjent fra rollen som Eleven i den populære Netflix-serien «Stranger Things», er strandet på Bali etter vulkanutbruddet som rammet øya tidligere denne uken.

Tirsdag ble det nemlig opplyst at vulkanen hadde gått inn i en «kritisk fase».

Nesten hundre tusen mennesker fikk beskjed om å evakuere etter flere mindre utbrudd fra vulkanen. Flyplassen på ferieøya Bali er inntil videre stengt, og titusener av reisende er rammet av situasjonen - deriblant skuespillerstjernen Millie.

På sosiale medier forsikrer hun fansen om at hun har det bra.

- Hei dere. Jeg ville bare fortelle at jeg har vært i Bali etter reisen gjennom Australia. Jeg har ikke hatt mulighet til å reise hjem, etter at min fire dagers ferie resulterte i 10 dager på grunn av vulkanen, skriver hun på Instagram.

Ifølge Dagbladet har nærmere 120 000 turister blitt rammet av vulkanutbruddet.

- Jeg vil virkelig takke personale på hotellet jeg bor på. De har virkelig tatt godt vare på meg. Balineserne har også vært utrolig hyggelige, de er det mest ydmyke menneskene jeg noensinne har møtt, skriver hun videre.

Nektet adgang til USA

Millie er imidlertid ikke den eneste «Stranger Things»-skuespilleren som har havnet i komplikasjoner under reise.

Tidligere i høst da den britiske skuespilleren Charlie Heaton (23), som spiller Jonathan Byers i den kjente Netflix-serien, var på vei til USA i anledning premierefesten til den andre sesongen av serie-suksessen, ble han stoppet i tollen.

Rester av kokain ble nemlig funnet i bagasjen da han landet på flyplassen LAX i Los Angeles.

Som britisk statsborger ble Charlie verken bøtelagt eller arrester, og hendelsen skal ikke ha hatt andre følger enn at Heaton ble nektet adgang til landet og i stedet returnert til London.

- Han ble ikke arrestert. Han ble holdt på flyplassen en stund for deretter å bli satt på et fly tilbake til London samme kveld. Dersom du er utenlandsk statsborger og det er et stort funn av narkotiske stoffer kan man bli siktet, men dersom det er til personlig forbruk er konsekvensen at man ikke blir sluppet inn i landet. Amerikansk lovgivinging er svært streng på dette, uttalte representanten den gang.

Saken fortsetter under:

GOLDEN GLOBE: Fire av barneskuespillerne i serien ‹‹Stranger Things›› er samlet i ei stue da nominasjonene for 2017s Golden Globe-prisutdeling blir annonsert. Video: Stranger Things/Twitter/NTB Scanpix Vis mer

Romanserykter

I serien «Stranger Things» spiller Charlie mot skuespiller Natalia Dyer (20).

I TV-serien er de to hemmelig tiltrukket av hverandre, der de utforsker småbyen Hawkins mystiske hemmeligheter sammen. Nå ser det imidlertid ut til at romansen har smittet over til skuespillernes virkelige liv.

Den siste måneden har duoen blitt observert sammen på en omfattende promoteringsrunde, og denne uken gikk turen til Paris. På ferske bilder ser det ut til at de to er mer enn bare venner.

La vie en gris

Et innlegg delt av Charlie Heaton (@charlie.r.heaton)

Natalia og Charlie omfavnet hverandre i den romantiske storbyen. De holdt rundt hverandre, leide hender og delte hodetelefoner.

Charlie har også postet et bilde av Natalia i den franske hovedstaden. Som bildetekst tekst har han skrevet «La vie en gris», som betyr «Livet er grått».

TV-stjernene har ikke kommentert ryktene direkte, men Ifølge Soundvenue har ikke reaksjonene latt vente på seg. Twitter koker nå over av entusiastiske «Stranger Things»-fans som håper på en romanse.

LES OGSÅ: Toppløs-shooten gikk helt galt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer