Finn Wolfhard fra «Stranger Things»:

«Stranger Things»-stjernen (14) fikk frekk forespørsel av modell (27)

- Det var sprøtt og ekkelt.

- TA KONTAKT OM FIRE ÅR: Den kvinnelige modellen Ali Michael skal ha bedt den 14-årige «Stranger Things»-stjerna Finn Wolfhard ta kontakt når han er blitt «lovlig». Foto: Netflix
- TA KONTAKT OM FIRE ÅR: Den kvinnelige modellen Ali Michael skal ha bedt den 14-årige «Stranger Things»-stjerna Finn Wolfhard ta kontakt når han er blitt «lovlig». Foto: Netflix Vis mer
Publisert

Netflix-serien «Stranger Things» ble en stor suksess da den første sesongen kom ut i fjor, og seriens popularitet har ikke minket etter at sesong to nylig ble sluppet.

Seriens unge skuespillere kjenner utvilsomt på berømmelsen, og blant dem er Finn Wolfhard (14), som spiller rollen som Mike Wheeler.

Fansen er tilsynelatende blitt såpass krevende at 14-åringen har valgt å ta et oppgjør med dem i flere innlegg på Twitter.

- Hei, alle sammen! Jeg vil ikke bannlyse noen fra denne fanskaren, men hvis dere er oppriktige vil dere ikke trakassere vennene mine, eller kollegene mine. Dere vet alle hvem dere er, tvitret han torsdag.

- Hva slags voksen gjør dette?

Finn, som spiller en av de mest sentrale rollene i «Stranger Things», fortsatte beskjeden sin til fansen i et nytt innlegg:

- Hvorfor jeg i det hele tatt trenger å tvitre dette, vet jeg ikke. Enhver som kaller seg en «fan» og aktivt går etter noen som rett og slett er skuespillere og gjør jobben sin, er latterlig.

Ifølge Newsweek , som har omtalt saken, er det nærliggende å tro at barnestjernen indirekte refererer til seg selv i Twitter-meldingene.

Nettstedet påpeker nemlig at Wolfhard måtte tåle kritikk fordi han ikke stoppet og sa hei til en fan som hadde ventet på ham utenfor hotellet hans.

Forrige uke kom dessuten Finnss tidligere «Stranger Things»-kollega Shannon Purser (20) ham til unnsetning og forsvarte oppførselen hans i en egen Twitter-melding.

- Okei, nei. Ingen skuespiller er forpliktet til å stoppe for folk. Finn er et utrolig vennlig menneske. Men han er menneskelig, og han trenger også pauser, skrev Purser.

Ifølge Newsweek var meldingen fra Purser et svar på en Twitter-melding og en video som siden er blitt slettet, der Wolfhard angivelig ble omtalt som «hjerteløs».

Også «Game of Thrones»-stjernen Sophie Turner (21), som har spilt i HBO-suksessen siden hun selv var tenåring, har reagert på det høye trykket «Stranger Things»-barnestjernene utsettes for av fansen.

- Fy søren ... Å se voksne folk vente utenfor hotellene til «Stranger Things»-barna, etc., og så skjelle dem ut når de ikke stopper for dem ... Det er utrolig merkelig. A: Hva slags riktig navla voksen venter på et BARN utenfor hotellet deres, og B: Blir deretter fornærmet når BARNET ikke stopper, tvitrer hun blant annet.

Saken fortsetter nedenfor.

Omtales som «sexy»

Dette er for øvrig ikke første gang unge Finn Wolfhard er blitt trakassert av fans.

Newsweek refererer også til en annen oppsiktsvekkende hendelse, der den kvinnelige modellen Ali Michael (27) skal ha bedt 14-åringen om å ta kontakt med henne om fire år - når han har fylt 18 (den seksuelle lavalderen i mange amerikanske delstater er 18 år, journ.anm.).

Ifølge Newsweek og Popbuzz kom 27-åringen med forespørselen, som skal ha fått kraftig motbør i sosiale medier, da hun publiserte et bilde av 14-åringen under «stories» på Instagram. Ali Michael skal i ettertid ha beklaget det hele, ifølge TMZ .

NY SESONG: Suksesserien »Stranger Things» returnerer på Netflix 27. oktober. Her er den aller første traileren til de nye sesongen. Video: Netflix Vis mer

Den populære barnestjernen har for øvrig kommentert den upassende kommentaren fra den voksne kvinnen i et kort videointervju med TMZ.

- Det der var sprøtt! Det var ekkelt (...) Det var bra at hun beklaget, da, kommenterte Wolfhard blant annet.

Saken fortsetter under W Magazine-forsida.

Et innlegg delt av W magazine (@wmag)

Finn Wolfhards «Stranger Things»-kollega Millie Bobby Brown (13), som spiller hovedrollen som overnaturlige Eleven, har også fått mye oppmerksomhet den siste tida.

W Magazine listet opp 13-åringen som en av «grunnene til at TV er mer sexy enn noensinne» på forsida av augustutgaven sin, og de siste ukene har flere Twitter-brukere reagert på coveret.

Ifølge Independent vekket det dessuten harme da det tidligere i høst dukket opp et halloween-kostyme på nettet som forestilte en sexy utgave av Browns «Stranger Things»-rollefigur.

LES OGSÅ: Astrid S avlyser konsert etter surfeulykke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer