«Stranger Things»-stjerna avslører sitt første kyss

Det ble alt annet enn en privat affære.

MÅTTE KYSSE: Finn Wolfhard, som spiller Mike, og Millie Bobby Brown, som spiller Eleven, hadde mye med hverandre å gjøre under innspillingen av «Stranger Things». Nå røper Brown at hun hadde sitt første kyss på settet, og at det var sammen med Finn. Foto: Ap
MÅTTE KYSSE: Finn Wolfhard, som spiller Mike, og Millie Bobby Brown, som spiller Eleven, hadde mye med hverandre å gjøre under innspillingen av «Stranger Things». Nå røper Brown at hun hadde sitt første kyss på settet, og at det var sammen med Finn. Foto: Ap Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Netflix-serien «Stranger Things» ble lansert i juli, og har siden blitt ekstremt populær. Science fiction-serien følger en gruppe barn i byen Hawkins i Indiana. 12 år gamle Will forsvinner, og hele byen blir snudd på hodet.

Ting blir brått merkeligere da den mystiske jenta Eleven dukker opp, og de neste episodene følger de mystiske hendelsene i den lille byen.

Det ble umiddelbart en seersuksess, og sesong to er bekreftet til neste år. Barna som spiller i serien har derav blitt stjerner, kanskje spesielt Millie Bobby Brown (12).

Saken fortsetter under bildet.

POPULÆR KARAKTER: Browns karakter i serien, Eleven, er en av seriens mest populære. Foto: wenn.com
POPULÆR KARAKTER: Browns karakter i serien, Eleven, er en av seriens mest populære. Foto: wenn.com Vis mer

Stjerne over natta

Brown spiller den overnaturlige jenta som bare går under navnet Eleven, et tall hun har tatovert på armen sin. Når hun ikke er å se på skjermen, er hun ganske normal.

12-åringen ble født i Spania, men har britiske foreldre. De flyttet tilbake til England da Brown var fire år gammel. Skuespillerkarrieren hennes startet tidlig, og allerede i 2013 var hun å se på skjermen. Det i eventyrserien «Once Upon A Time». Briten har også vært å se i «NCIS» og «Grey's Anatomy».

På tross av sin unge alder og relativt korte yrkesaktive liv, har hun gjennom «Stranger Things» klart å bli en stor stjerne.

Nå snakker Brown ut om den nye kjendisstatusen, i magasinet Interview - som Andy Warhol i sin tid starta.

Saken fortsetter under bildet.

MENGER SEG MED STJERNENE: Under New York Fashion Week satt Millie Bobby Brown på første rad sammen med skuespillerne Emma Roberts, Winona Ryder (som også spiller i serien) og Chloe Grace Moretz. Foto: NTB Scanpix
MENGER SEG MED STJERNENE: Under New York Fashion Week satt Millie Bobby Brown på første rad sammen med skuespillerne Emma Roberts, Winona Ryder (som også spiller i serien) og Chloe Grace Moretz. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Måtte kysse Finn

Der røper hun blant annet historien om sitt første kyss, som ble alt annet enn en privat affære. I serien kysser hun nemlig Finn Wheeler, som spiller karakteren Mike.

- Jeg måtte kysse Finn, ja. Det er heldigvis bare skuespill, og det var noe jeg måtte gjøre. Jeg ville gjort alt for programmet, sier hun til magasinet og fortsetter:

- Jeg klippet håret og kysset Finn. Det var absolutt merkelig. Det var jo liksom mitt første kyss, så klart det var litt rart, forklarer 12-åringen.

Det var likevel ikke bare enkelt for Brown. Hun forklarer at Wheeler tok kysset ganske bra, men at hun hadde litt problemer i etterkant. Det hele gikk seg likevel til etterhvert, og det ferdige resultatet ble med i serien.

Livet på settet som den eneste jente på hennes alder er ikke alltid like enkelt.

- (Guttene) snakker om jenter og videospill. Jeg trenger definitivt å snakke om normale ting jenter liker å snakke om. Men de er som storebrødrene mine. De irriterer meg, men vi er veldig nære hverandre, forklarer hun i intervjuet.

Det er ikke hvem som helst som har utført intervjuet med «Stranger Things»-stjerna. Det er 14 år gamle Maddie Ziegler som har gjort det. Hun er kjent fra musikkvideoene til artisten Sia.

Saken fortsetter under bildet.

STJERNER OVER NATTA: Det er Caleb McLaughlin, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown og Gaten Matarazzo som har hovedrollene i den populære Netflix-serien «Stranger Things». Foto: wenn.com
STJERNER OVER NATTA: Det er Caleb McLaughlin, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown og Gaten Matarazzo som har hovedrollene i den populære Netflix-serien «Stranger Things». Foto: wenn.com Vis mer

Har ikke tenner

Brown er ikke den første av barnestjernene i serien som den siste tida har fått oppmerksomhet.

En av hovedrollene i serien er Dustin Henderson, som spilles av 14 år gamle Gaten Matarazzo.

I et intervju på «The Jonathan Ross Show» tidligere i høst snakket han om et av særpregene mange har fokusert på i serien - hans spesielle pratemåte. Matarazzo har nemlig ingen tenner, grunnet en arvelig medfødt sykdom.

- Det er en sykdom hvor man er født uten kragebein, så jeg har ingen, sa Matarazzo og fortalte at sykdommen Cleidocranial Dysplasia gjør at det blir en forsinket forbening i kroppen.

- Det påvirker hvordan ansiktet ditt vokser, skallen din, og så påvirker det tennene. Det er derfor jeg ikke har tenner, sa han.

I serien har karakteren hans den samme sykdommen som 14-åringen selv. Han bruker imidlertid falske tenner i ny og ne.

Saken ble opprinnelig publisert på Dagbladet.no.

Se traileren til sesong 2 av «Stranger Things» her:

LES OGSÅ: Norske Karolinas YouTube-video går verden rundt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer