Charlie Heaton og Natalia Dyer:

«Stranger Things»-paret fyrer opp under romanseryktene

Charlie Heaton og Natalie Dyer hadde kun øyne for hverandre på den røde løperen.

DEBUT SOM PAR? Charlie Heaton og Natalia Dyer dukket denne uken opp på rød løper sammen. Foto: Matt Baron / REX / Shutterstock
DEBUT SOM PAR? Charlie Heaton og Natalia Dyer dukket denne uken opp på rød løper sammen. Foto: Matt Baron / REX / Shutterstock Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Under «British Fashion Awards» på Royal Albert Hall i London tidligere denne uken, dukket Charlie Heaton (23) og Natalia Dyer (22) opp på den røde løperen sammen.

Og paret la ingen demper på kjærlighetsryktene som har svirret rundt dem, da de så hverandre dypt i øynene.

De unge skuespillerne har oppnådd massiv suksess det siste året gjennom TV-serien «Stranger Things».

I serien spiller de rollefigurene Jonathan Byers og Nancy Wheeler, som sammen utforsker småbyen Hawkins mystiske og skjulte hemmeligheter. Underveis utvikler de også en romanse.

Den siste tiden har det svirret rykter om romansen har smittet over til det virkelige liv også.

Saken fortsetter under bildet.

FORELSKET: Natalia sendte Charlie romantiske blikk mens de ble fotografert. Foto: Ana M Wiggins / Splash News
FORELSKET: Natalia sendte Charlie romantiske blikk mens de ble fotografert. Foto: Ana M Wiggins / Splash News Vis mer

Representanter for skuespillerene har foreløpig ikke villet avkrefte eller bekrefte ryktene, skriver Huffington Post.

Romantisk i Paris

Under en promoteringsrunde i Europa for TV-serien forrige i november, ble duoen avbildet i Paris, mens de så ut til å være svært knyttet til hverandre. De gikk hånd i hånd, holdt rundt hverandre, hørte på musikk sammen, smilte og lo.

Kokain i bagasjen

I oktober ble 23-åringens mange oppturer det siste året brått avbrutt da han ble stoppet på flyplassen LAX i Los Angeles med kokain i kofferten.

Heaton var på vei til USA i anledning premierefesten til sesong to av Netflix-suksessen «Stranger Things» da en narkohund markerte kofferten hans. Dette førte til at skuespilleren ble nektet adgang inn i landet.

Saken fortsetter under bildet.

FRAVÆRENDE: Heaton glimret med sitt fravær under premieren på sesong to av «Stranger Things». Foto: Sansho Scott / BFA / REX / Shutterstock
FRAVÆRENDE: Heaton glimret med sitt fravær under premieren på sesong to av «Stranger Things». Foto: Sansho Scott / BFA / REX / Shutterstock Vis mer

Som britisk statsborger ble Heaton verken bøtelagt eller arrestert, og hendelsen skal ikke ha hatt andre følger enn at Heaton ble nektet adgang til landet og i stedet returnert til London.

Strandet på Bali

Heaton er imidlertid ikke den eneste «Stranger Things»-stjernen som har hatt reisevansker i det siste. Skuespillerkollega Millie Bobby Brown (13), som spiller rollefiguren Eleven i serien, ble nylig strandet på Bali etter et vulkanutbrudd.

Nesten hundre tusen mennesker fikk beskjed om å evakuere etter flere mindre utbrudd fra vulkanen. Flyplassen på ferieøya Bali er inntil videre stengt, og titusener av reisende er rammet av situasjonen - deriblant skuespillerstjernen Brown.

På sosiale medier forsikret hun fansen om at hun hadde det bra.

- Hei dere. Jeg ville bare fortelle at jeg har vært i Bali etter reisen gjennom Australia. Jeg har ikke hatt mulighet til å reise hjem, etter at min fire dagers ferie resulterte i 10 dager på grunn av vulkanen, skrev hun på Instagram.

LES OGSÅ: «Stranger Things»-stjernen strandet på Bali etter vulkanutbrudd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer