- Stranda er som skapt for hete bilder

Når Rihanna, Olvia Wilde og resten av Hollywoods vakreste kvinner skal foreviges i bikini, trenger de ikke reise langt.

SEOGHØR.NO: For Hollywoods kvinnelige stjerner er det å stille opp på fotoshoots nærmest en del av hverdagen.

Men uansett om det gjelder platecover, filmplakater, reklamekampanjer eller kalenderbilder er kampen for å finne de mest billedskjønne omgivelsene hard.

SENTRALT PLASSERT: Malibu ligger ikke langt fra Los Angeles. Foto: Google maps
SENTRALT PLASSERT: Malibu ligger ikke langt fra Los Angeles. Foto: Google maps Vis mer

Heldigvis for kan både fotografene og modellene i Los Angeles glede seg over at de har noen av USAs flotteste strender rett utenfor byen.

Fotoshoots

I Malibu - som blant annet har vært kulisse for TV-serien «Two and a half men» og «Baywatch»- har blant annet popstjernen Rihanna, skuespilleren Olivia Wilde og bladet Playboy hatt fotoshoots de siste månedene.

Seoghør.nos reporter Henriette Høigilt, som bor i Los Angeles, anbefaler alle turister å ta turen til Malibu.

NATURSKJØNNE OMGIVELSER: Modellen og Transformers-stjernen Rosie Huntington-Whiteley har flere ganger stilt opp på fotoshoots i Malibu. Foto: Stella Pictures
NATURSKJØNNE OMGIVELSER: Modellen og Transformers-stjernen Rosie Huntington-Whiteley har flere ganger stilt opp på fotoshoots i Malibu. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Langs Los Angeles kyst ligger det milevis med populære strender. Venice Beach og Santa Monica Beach er de mest kjente og de mest tilgjengelige, og derfor også tettpakket med turister om sommeren.

- Man må bruke litt mer tid på å komme seg til Malibu, men det er verdt det. Her er strendene renere, vannet klarere og pågangen mindre. I tillegg er også bølgene i Malibu mye bedre for surfere.

Baywatch-stranden

MALIBU-FANS: TV-serien «Baywatch» ble spilt inn i Malibu. Foto: Stella Pictures
MALIBU-FANS: TV-serien «Baywatch» ble spilt inn i Malibu. Foto: Stella Pictures Vis mer

Den mest kjente stranden i Malibu er Zuma Beach, der «Baywatch» ble spilt inn.

Siden Malibu også er området hvor flere av de største stjernene i Hollywood, er det ikke uvanlig å se skuespillere som Adam Sandler, Mel Gibson og mange andre i området.

Kjendisenes favorittstrender er imidlertid de mer uberørte strendene i nærheten.

SLAPPER AV I MALIBU: Filmstjernen Adam Sandler benytter ofte strendene i Malibu til å gå tur med kona Jackie og døtrene Sadie og Sunny. Foto: Stella Pictures
SLAPPER AV I MALIBU: Filmstjernen Adam Sandler benytter ofte strendene i Malibu til å gå tur med kona Jackie og døtrene Sadie og Sunny. Foto: Stella Pictures Vis mer

- De lokale innbyggerne og kjendisene velger heller å benytte seg av de mer avsidesliggende stedene i Malibus nabolag som Malibu Surfrider Beach, Leo Carrillo, Point Dume og Topanga Beach.

- Min absolutt favorittstrand i LA ligger i Malibu og heter El Matador Beach. Denne bortgjemte lille perlen ligger i naturskjønne omgivelser med vakre klipper, klart vann og små grotter. Her finnes det ingen fasiliteter eller restauranter, og det er det perfekte stedet til å slappe av i solen eller nyte en romantisk piknik i solnedgangen.

LES OGSÅ: Her kan du komme i form i ferien