Strammet inn magen - havnet på sykehus

TV-stjernen måtte hentes i ambulanse etter kjolekrise.

STRAMMET INN OG BESVIMTE: Joan Collins strammet inn magen av alle krefter da hun ankom den røde løperen til årets Oscar-nachspiel i en tettsittende kjole. Det førte til at hun besvimte. Til venstre er Joan avbildet dagen før Oscar-utdelingen. Foto: All Over
STRAMMET INN OG BESVIMTE: Joan Collins strammet inn magen av alle krefter da hun ankom den røde løperen til årets Oscar-nachspiel i en tettsittende kjole. Det førte til at hun besvimte. Til venstre er Joan avbildet dagen før Oscar-utdelingen. Foto: All Over Vis mer
SEHER.NO: Den 77 år gamle «Dynastiet»-stjernen Joan Collins satte mange av sine kvinnelige skuespillerkolleger i skyggen da hun mandag ankom Oscar-festen til bladet Vanity Fair.

Men Joan fikk senere på kvelden erfare at det å kjempe mot alderen kan være langt mer dramatisk enn hun hadde regnet med på forhånd.

De andre kjendisgjestene fryktet det verste da skuespillerinnen - best kjent for sin rolle som Alexis Colby i 80-tallsserien - fikk et illebefinnende og måtte hentes av ambulanse.

Etter å ha blitt sjekket på sykehuset, fant legene ut at kollapsen hadde blitt forårsaket av Joans trange kjole, fiølge TMZ.com.

- Sannheten er at jeg gjorde en feil ved å ha på meg en altfor trang kjole, og hadde et viktoriansk svimmelhetsanfall. Den gode nyheten er at jeg føler meg helt fin nå, sa Collins til nettstedet etter ulykken.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Byttet kjole før Oscar-nachspielet