ROMANSE: Caitlyn Jenner har selv ikke bekreftet det, men 21 år gamle Sophia Hutchins har ved en rekke anledninger skrevet på Instagram at hun anser Jenner som kjæresten sin. Foto: NTB scanpix
ROMANSE: Caitlyn Jenner har selv ikke bekreftet det, men 21 år gamle Sophia Hutchins har ved en rekke anledninger skrevet på Instagram at hun anser Jenner som kjæresten sin. Foto: NTB scanpix Vis mer

Caitlyn Jenner og Sophia Hutchins:

Strålte sammen etter romanseavsløringen

Caitlyn Jenner og hennes unge kjæreste skjuler ingenting.

Publisert

I perioden etter at Caitlyn Jenner (68) sto frem som transperson, var hun en av verdens mest omtalte kvinner. Hun fikk en egen TV-serie, gjorde prestisjetunge intervjuer og var en selvskreven gjest store arrangementer.

Glansperioden skulle derimot ikke vare evig. Med årene trakk hun seg stadig mer tilbake, og har nå nærmest forsvunnet fra rampelyset.

Grunnene er mange, men det dårlige forholdet til ekskonen Kris Jenner (62), døtrene Kylie (20), Kendall (22) og Casey (38), sønnene Brody (34), Brandon (37) og Burt (39), samt stebarna Kim (37), Khloé (34), Kourtney (39) og Robert (31), har gjort det vanskelig for henne.

Nå kan det derimot virke som om den en gang så mye omtalte stjernen sakte, men sikkert, forsøker å tre inn i rampelyset igjen. Og denne gangen gjør hun det ikke alene.

Strålte sammen

Den tidligere olympiske helten deltok nemlig nylig på ESPY-utdelingen sammen med sin nye kjæreste. Tidligere i sommer kunne 21 år gamle Sophia Hutchins «bekrefte» at hun var den 68 år gamle realityprofilens nye kjæreste, og at de nå dukket opp på en galla sammen, gjør ikke noe for å svekke ryktene.

Det blir hevdet at de to bor sammen i Malibu, og de blir ofte observert sammen på turer og kafeer i området.

FLOTTE: Av britiske medier får det angivelige kjæresteparet skryt for sine antrekk under ESPY-gallaen. Foto: NTB scanpix
FLOTTE: Av britiske medier får det angivelige kjæresteparet skryt for sine antrekk under ESPY-gallaen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Daily Mail skriver at Caitlyn hadde på seg en kjole i svart fløyel med svarte pumps på den røde løperen, noe som matchet den angivelige kjærestens blå silkekjole. De to satt ved siden av hverandre i salen under hele utdelingen, og skal angivelig ha hatt en flørtende tone.

- Sophia og jeg skal på ESPY-utdelingen. Det bringer tilbake gamle minner, skrev Caitlyn på Instagram før den prestisjetunge utdelingen - som hyller sportsåret som har gått.

Det er ikke helt tilfeldig at Caitlyn mener opptredenen får gamle minner til å surre i hodet hennes. Det var nemlig på samme galla i 2015 at hun viste seg offentlig for første gang etter overgangen fra mann til kvinne, en fremvisning som skapte overskrifter verden over.

Samme år fikk hun også den såkalte Arthur Ashe-prinsen, på grunn av motet hun viste ved å stå frem som transperson i et miljø som tidvis kan være mannspreget og lite aksepterende.

Saken fortsetter under videoen.

FIKK PANIKK: Den tidligere amerikanske friidrettshelten Bruce Jenner stilte opp som kvinnen Caitlyn Jenner i magasinet Vanity Fair. Her forteller hun om reisen mot å bli en fullverdig kvinne. Video: ABC News Vis mer Vis mer Vis mer

Kjærester?

Det var i fjor høst at ulike medier begynte å spekulere i om Jenner og Hutchins var et par. De har blant annet blitt observert sammen på ferie i Los Cabos i Mexico, og flere har hevdet at det skal være noe på gang mellom dem.

Da Caitlyns datter, Kendall Jenner, fylte 22 i høst, ankom førstnevnte bursdagsfeiringen sammen med Hutchins. For bare noen uker siden bekreftet Sophia at hun hadde funnet tonen med den godt voksne idrettshelten.

Saken fortsetter nedenfor.

PÅ VIFT: Caitlyn og Sophia har en rekke ganger vist seg offentlig. Her er de fotografert i Wien. Foto: NTB scanpix
PÅ VIFT: Caitlyn og Sophia har en rekke ganger vist seg offentlig. Her er de fotografert i Wien. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Selvfølgelig, svarte 22-åringen en Instagram-følger som lurte på om de to dater, ifølge The Mirror.

I november avkreftet imidlertid en talsperson for 68-åringen ryktene.

- De dater ikke, sa talspersonen til US Weekly.

STØTTER TRUMP: Caitlyn Jenner har i lang tid støttet president Trump. Nå vurderer hun å gå til valg selv. Video: CNN Vis mer

Da Sophie Hutchins nylig svarte på spørsmål fra en annen instagramfølger, om hun er i et forhold, svarte hun ja. Alt er derimot ikke fryd og gammen for det relativt ferske paret. Med tanke på den store aldersforskjellen, har de fått mye kritikk.

- Det er en ny erfaring, men definitivt verdt det, svarte Hutchins på et spørsmål fra en fan.

Hun beviser at det er «verdt det» ved å legge ut bilder av seg selv og Jenner tidvis.

Endret kjønn

Caitlyn Jenner har vært åpen om å være transperson, og har delt sin historie om kjønnsskiftet i både en bok og gjennom sin egen TV-serie.

Den 21 år gamle angivelige kjæresten på sin side skal ha endret kjønn da hun gikk på videregående, og har uttalt til skoleavisen Pepperdine Graphic at TV-stjernen var hennes inspirasjon.

- Det ble mer ekte for meg når normale og suksessrike personer gjør dette, og folk syns det er greit, har hun sagt.

Caitlyn Jenner var tidligere gift med Kris Jenner (62). De har barna Kendall (22) og Kylie (20). Begge foreldrene har barn fra tidligere forhold, og verden er blitt kjent med familien gjennom TV-serien «Keeping up with the Kardashians».

Det er viden kjent at Jenner har fått et anstrengt forhold til ekskona og øvrig Kardashian-dynasti de siste årene. Jenner har erkjent at hun en periode ikke hadde snakket med stedatteren Kim Kardashian (37) på lang tid.

- Det har vært tøft de siste årene. Jeg snakker ikke med dem lenger, for å være ærlig. Jeg har ikke snakket med Kim på et helt år, fortalte hun i høst, ifølge Huffington Post.

Det var etter at Caitlyn slapp selvbiografien «Mitt hemmelige liv» i april i fjor at forholdet med Kardashian-klanen virkelig kjølnet. Kris Jenner gikk hardt ut mot diverse påstander i boka, og fikk full støtte av døtrene.

Saken fortsetter under videoen.

RØRENDE TALE: I år gjorde Caitlyn Jenner (65) det kjent at hun ønsket å skiftet kjønn. I går mottok hun en pris for å ha vist mot under ESPY-awards som hyller sportspersonligheter. Video: ESPY / Reuters Vis mer Vis mer Vis mer

Droppet sønnens bryllup

I juni giftet 68-åringens sønn, Brody Jenner (32), seg med Kaitlynn Carter (29). Jenner bestemte seg for å ikke delta i sønnens bryllup. Det meldte TMZ.

Hun fikk Brody under sitt andre ekteskap, da Jenner - den gang Bruce Jenner - var gift med Linda Thompson.

At hans far angivelig ikke ville være til stede under den høytidelige seremonien, gikk hardt inn på brudgommen. Kilder sa til TMZ at 32-åringen var «ekstremt såret» over beslutningen.

Nettstedet skrev at Caitlyn droppet den store begivenheten på grunn av en «lukrativ forretningsmulighet».

LES OGSÅ: Stjernen setter fart på bruddryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer