TRILLETUR: Modellen Irina Shayk og datteren Lea på trilletur uten skuespiller Bradley Cooper. Foto: NTB scanpix
TRILLETUR: Modellen Irina Shayk og datteren Lea på trilletur uten skuespiller Bradley Cooper. Foto: NTB scanpix Vis mer

Irina Shayk:

Strålte på trilletur med datteren

Mor og datter tilbragte kvalitetstid sammen i storbyen.

Publisert

Det var i april i fjor at den vakre modellen Irina Shayk (32) og Hollywood-stjernen Bradley Cooper (43) fikk sitt første barn sammen, datteren Lea.

32-åringen viste frem gravidmagen til alles overraskelse da hun gikk på catwalken under Victoria's Secret-showet i Paris i november 2016.

Stjerneparet har hele veien vernet godt om privatlivet, og snakker sjelden om forholdet sitt eller den nye tilværelsen som førstegangsforeldre.

De har heller ikke delt noen bilder av den vesle jenta i sosiale medier, men siden datteren kom til verden har duoen både titt og ofte blitt observert på trilletur og ute på vift med sjarmtrollet.

Det er derimot ingen tvil om at stjerneparet er fra seg av begeistring over sitt nye, lille familiemedlem.

SJARMTROLL: Datteren Lea var også i godt humør under trilleturen med mamma. Foto: NTB scanpix
SJARMTROLL: Datteren Lea var også i godt humør under trilleturen med mamma. Foto: NTB scanpix Vis mer

Nylig ble Shayk og datteren Lea fotografert ute på trilletur i New York, men denne gangen uten den kjekke Hollywood-stjernen.

Den motebevisste modellen hadde på seg solbriller, og så svært komfortabel ut der hun spaserte rundt i storbyen med en kopp kaffe i den ene hånden, og barnevognen i den andre.

KVALITETSTID: Shayk og datteren tok seg en luftetur i storbyens gater. Foto: NTB Scanpix
KVALITETSTID: Shayk og datteren tok seg en luftetur i storbyens gater. Foto: NTB Scanpix Vis mer
STRÅLTE: Den blide modellen ser ut til å stortrives som mamma. Foto: NTB Scanpix
STRÅLTE: Den blide modellen ser ut til å stortrives som mamma. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Shayk strålte i en avslappet hettegenser, jeans og bomberjakke. Den populære modellen så ut til å storkose seg med litt alenetid sammen med datteren Lea i New Yorks gater.

Elsker pappalivet

Det var i et intervju med radiokanalen NPR at «The Hangover»-stjernen i september for første gang åpnet opp om farsrollen. I sendingen forklarte han hvordan han har klart å roe seg ned etter at datteren Lea kom til verden.

LYKKELIG FAMILIE: Cooper sammen med datteren Lea og modellkjæresten avbildet i Santa Monica i slutten av november. Foto: NTB scanpix
LYKKELIG FAMILIE: Cooper sammen med datteren Lea og modellkjæresten avbildet i Santa Monica i slutten av november. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det er ingen tvil om at Cooper er en travel mann. Han spiller nemlig i sin egenregisserte film, «A Star Is Born», som i disse dager er å se på kinolerrettet. Lady Gaga (32) har den kvinnelige hovedrollen i filmen, og det er ventet at det vil regne både Oscar- og Golden Globe-nominasjoner over de to stjernene når den tid kommer.

SUKSESS: Cooper og Gaga spiller mot hverandre i dramafilmen «A Star Is Born». Foto: NTB Scanpix
SUKSESS: Cooper og Gaga spiller mot hverandre i dramafilmen «A Star Is Born». Foto: NTB Scanpix Vis mer

- De siste 15 årene har jeg gått fra film til film, og da jeg fylte 39 år stoppet jeg opp og tenkte: «Hva ønsker jeg egentlig å gjøre?», sa han til radiokanalen og la til:

- Jeg antar at å få et barn, og en familie - noe som er et mirakel og noe jeg alltid har drømt om - har åpnet meg opp, sa han, ifølge Us Weekly.

Forlovelsesrykter

Irina Shayk og Bradley Cooper ble først koblet til hverandre våren 2015, ikke lenge etter at de begge hadde gått ut av hvert sitt profilerte forhold.

Selv om Irina og Bradley har vist følelser offentlig flere ganger, har de som nevnt ikke snakket mye om forholdet sitt offentlig. Pressen har likevel skrevet svært mye om romansen deres.

I flere måneder har det svirret rykter om at «American Sniper»-stjernen har fridd til den vakre Victoria's Secret-modellen, og under Met-gallaen i mai kunne man se at Irina hadde en diamantring på fingeren.

Modellen ble først observert med ringen i desember 2016, og siden har utenlandske nettsteder spekulert i om Cooper har gått ned på kne.

STOR RING: Det var denne ringen som satte fart på forlovelsesryktene mellom Cooper og Shayk i 2016. Foto: NTB scanpix
STOR RING: Det var denne ringen som satte fart på forlovelsesryktene mellom Cooper og Shayk i 2016. Foto: NTB scanpix Vis mer

Dette har imidlertid ikke blitt bekreftet.

Paret ble koblet sammen kun et halvt år etter at forholdet med Irina Shayk og Christiano Ronaldo tok slutt etter fem år sammen. De ble ofte omtalt som «verdens vakreste par».

Overrasket med undertøysbilde

Mange lurte på om Shayks modellkarriere var over da hun i 2016 annonserte at hun ventet barn med skuespiller-kjæresten.

Men den smellvakre 32-åringen hadde ingenting å bekymre seg for. Kun noen måneder etter fødselen delte hun nemlig et lettkledd bilde på Instagram-profilen sin, hvor hun så ut akkurat som hun gjorde før fødselen.

Den nybakte moren tok en selfie i speilet, iført hvitt undertøy. Det var umulig å se noen forandring på Irinas flotte figur, og bildet viste blant annet hennes helt flate mage.

Se dette innlegget på Instagram

Summer with @intimissimiofficial 💚

Et innlegg delt av irinashayk (@irinashayk)

- Vi er veldig imponerte over magemusklene hennes. Stå på mamma, skrev nettsiden Perez Hilton.

Også magasinet People så seg nødt til å kommentere bildet.

- Hun er tilbake på catwalken med én gang, skrev de.

LES OGSÅ: Irina og Bradley overrasket på rød løper

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer