Jordin Sparks ble mamma for første gang:

Strålte på rød løper tre dager etter den dramatiske fødselen

Det var en tydelig stolt og lykkelig Jordin Sparks som lørdag dukket opp på filmpremiere.

NYBAKT MAMMA: Jordin Sparks overrasket alle da hun dukket opp på filmpremiere kun tre dager etter at hun fødte. Foto: Eric Charbonneau / Shutterstock/ NTB scanpix
NYBAKT MAMMA: Jordin Sparks overrasket alle da hun dukket opp på filmpremiere kun tre dager etter at hun fødte. Foto: Eric Charbonneau / Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Onsdag 2. mai ble den amerikanske artisten Jordin Sparks (28) mamma for første gang, da sønnen Dana Isaiah Thomas Jr. ble født.

Den gledelige nyheten ble delt med omverdenen på lørdag, og den nybakte moren overrasket stort da hun samme dag dukket opp på den røde løperen, melder E! News.

PÅ RØD LØPER: Jordin Sparks medvirker i filmen «Show Dogs», og ville ikke gå glipp av premieren selv om hun kort tid tidligere gjennomgikk en dramatisk fødsel. Her er hun avbildet sammen med skuespillerkollegene fra filmen. Foto: Eric Charbonneau / REX / Shutterstock/ NTB scanpix
PÅ RØD LØPER: Jordin Sparks medvirker i filmen «Show Dogs», og ville ikke gå glipp av premieren selv om hun kort tid tidligere gjennomgikk en dramatisk fødsel. Her er hun avbildet sammen med skuespillerkollegene fra filmen. Foto: Eric Charbonneau / REX / Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer

28-åringen strålte i en blomstrete kjole i forkant av premierevisningen på filmen «Show Dogs» i Hollywood, og så ikke ut til å bære preg av at hun kun tre dager tidligere hadde opplevd en dramatisk fødsel da sønnen kom til verden.

Sangerens sønn ble nemlig født med navlestrengen rundt halsen, noe som kunne gått svært galt, hadde det ikke vært for jordmorens raske hjelp.

Til People fortalte Jordin at hun hadde hatt en naturlig vannfødsel på et fødesenter like ved sykehuset Cedars Sinai i Los Angeles, og at navlestrengen ikke bare var surret én, men to ganger rundt babyens hals og kropp.

- Jeg så det ikke selv, men mannen min sa at det så ut som et skjerf. Den var surret rundt halsen og kroppen, fortalte sangeren, og la til at jordmoren var raskt ute med å få løst problemet mens ektemannen holdt den nyfødte babyen.

Saken fortsetter nedenfor.

Pappa Dana Isaiah (26) er tydelig stolt av mirakelet de to har skapt, og under et bilde han søndag la ut på Instagram skrev han følgende:

«Jeg er forandret for alltid. Evig takknemlig. Takk for en frisk baby».

- Mirakuløst og vakkert

I intervjuet med People fortalte Jordin om øyeblikket da hun endelig fikk se og holde sønnen for aller første gang:

- Det var et mirakuløst og vakkert øyeblikk. Du ser det i filmer, hvor følelsesladde folk blir, men det å faktisk oppleve det selv er noe av det største jeg har følt i hele mitt liv.

Saken fortsetter under.

He's here & we couldn't be more in love!!! Go DJ! 💙🦋 @people

Et innlegg delt av Jordin Sparks (@jordinsparks)

Søndag delte sangfuglen det første bildet av sønnen på Instagram.

«Han er her og vi kunne ikke vært mer forelsket!», skrev hun under bildet av den lille gutten som angivelig vil gå under kallenavnet «DJ».

Giftet seg i skjul

2017 var et begivenhetsrikt år for den sangglade 28-åringen, som i 2007 gikk av med seieren i «American Idol».

I midten av juli var Jordin og modellkjæresten på ferie på Hawaii med en liten vennegjeng, og mens de var bortreist fant de ut at de skulle gifte seg.

Saken fortsetter under bildet.

FAMILIELYKKE: Jordin giftet seg med Dana Isaiah i juli 2017, og nylig ønsket paret sitt første barn velkommen til verden. Foto: Splash News/ NTB scanpix
FAMILIELYKKE: Jordin giftet seg med Dana Isaiah i juli 2017, og nylig ønsket paret sitt første barn velkommen til verden. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

- Det forsterker den lagfølelsen man har i et forhold. Man vet at man fortsatt er individer, men samtidig handler alt om «vi» og «oss», fremfor «du» og «jeg», fortalte Jordin til People i 2017.

Kun en drøy måned etter det spontane bryllupet, fant paret ut at de ventet sitt første barn sammen. People omtaler begivenheten som «det største sjokket» i det svært ferske ekteparets liv.

- Dette var omtrent fem dager etter at han hadde flyttet til L.A. Han kommer inn og jeg sier: «Jeg er gravid». Det var virkelig et sjokk for oss begge. Jeg snudde meg rundt og begynte å stortute i skapet. Det har vært helt sprøtt, for alt forandrer seg. Alt har vært så sprøtt og gått så fort, sa hun den gangen.

LES OGSÅ: Slik var livet før de ble berømte

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer