Strålte på Oscar-utdelingen etter tragedien

Julia Roberts trosset sorgen for å delta på Academy Awards.

VANSKELIG TID: Julia Roberts har ikke vist seg de siste ukene etter at søsteren døde av en overdose i begynnelsen av februar. Søndag kveld strålte hun likevel på Oscar-utdelingen i Los Angeles.  Foto: REX/Stewart Cook/All Over Press
VANSKELIG TID: Julia Roberts har ikke vist seg de siste ukene etter at søsteren døde av en overdose i begynnelsen av februar. Søndag kveld strålte hun likevel på Oscar-utdelingen i Los Angeles. Foto: REX/Stewart Cook/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Død og sykdom har kastet skygger over skuespiller Julia Roberts’ (46) vanligvis så solfylte liv i California. Spekulasjonene har vært mange om hvorvidt den nominerte skuespilleren i det hele tatt orket å delta på årets Oscar-utdeling.

Søndag kveld kastet hun derimot glans over filmprisen da hun viste sitt berømte smil foran fotografene. 46-åringen nevnte ikke søsterens dødsfall på den røde løperen, men strålte i en  sort blondekjole fra Givenchy.

Roberts var nominert til «Beste kvinnelige birolle» for innsatsen i filmen «Familien August: Osage County». Nominasjonen er et etterlengtet lysglimt etter en rekke dramatiske hendelser i livet til den folkekjære skuespilleren.

- Julia bare gråter og gråter

Tidligere denne måneden tok lillesøsteren selvmord. Nancy Motes hadde lenge slitt med depresjoner og narkotikamisbruk, og 9. februar endte hun livet, bare 37 år.Motes la aldri skjul på at hun var deprimert som en følge av overvekt og mobbing, og i avskjedsbrevet står det at de verste mobberne var hennes egen familie. Spesielt hennes verdensberømte søster.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer