FORELSKET: Heidi Klum og ektemannen Seal passer på å dyrke kjærligheten selv om de er opptatte småbarnsforeldre. Foto: All Over Press
FORELSKET: Heidi Klum og ektemannen Seal passer på å dyrke kjærligheten selv om de er opptatte småbarnsforeldre. Foto: All Over PressVis mer

Strålte på Grammy-utdelingen

Heidi Klum fødte for under fire måneder siden.

SEHER.NO: Supermodellen Heidi Klum (36) har for lengst sagt farvel til babyvekten, etter at hun fødte datteren Lou Sulola Samuel den 9. oktober.

Under den årlige Grammy-utdelingen, som gikk av stabelen i natt, strålte "Victoria's Secret"-modellen iført en lårkort, glinsende kjole.

Den flotte 36-åringen dukket opp sammen med ektemannen Seal, og det hersket liten tvil om at småbarnsforeldrene er mer lykkelig enn noen sinne, da de kysset foran alle fotografene.

Klum avslørte i høst hvordan hun kom så fort i form igjen etter den siste fødselen.

- Jeg trener ikke for mye, jeg går. Jeg går litt på tredemøllen og jeg går på gata. Jeg er veldig aktiv med barna. Når du har tre barn og to av dem gutter, er det veldig aktivt. De vil gjøre masse ting. Men når man ammer og spiser riktig og beveger seg litt, gjør det vanligvis jobben, fortalte hun til Us Magazine.

Heidi og Seal har vært gift siden 2005, sammen har de tre barn sammen, Lou Sulola, Henri (4) og Johan (3). I tillegg har Heidi Klum en datter Leni (5) fra et tidligere forhold med italienske Flavio Briatore.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no,ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPStil 1901.

LES OGSÅ: Heidi og Seal viser fram datteren