Strålte på den røde løperen

Tone Damli, Per Sundnes og Henriette Lien var til stede for å støtte norsk design.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mandag kveld flokket kjendisene til den røde løperen under åpningen av Oslo Fashion Week. Skuespillere, TV-stjerner, sangere, designere og bloggere kastet glans over det glamorøse arrangementet og flere fortalte at de var der for å støtte de norske designerne.

Linnea Dale, Lise Karlsnes, Henriette Lien, Noman Mubashir, Per Sundnes, Ellen Arnstad og Marte Krogh hadde alle tatt turen for å se den offisielle åpningen.

- Det blir spennende å se årets nykommer og så skal jeg se Moods of Norway, sier Karita Bekkemellem til Seoghør.no.

Stavhopper og«Skal vi danse»-aktuelle Cathrine Larsåsen tok turen for å se klærne på catwalken, og fortalte at hun elsker å pynte seg. 

- Jeg liker å gå i treningstøy og joggebukser, men er også glad i kjoler og høyhælte sko. Ting skal ikke være ubehagelig å gå med og da ville jeg ikke tatt det på meg, sier hun.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Skulle ønske jeg kunne ta en pille

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer