Strålte på den røde løperen

Tone Damli, Per Sundnes og Henriette Lien var til stede for å støtte norsk design.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mandag kveld flokket kjendisene til den røde løperen under åpningen av Oslo Fashion Week. Skuespillere, TV-stjerner, sangere, designere og bloggere kastet glans over det glamorøse arrangementet og flere fortalte at de var der for å støtte de norske designerne.

Linnea Dale, Lise Karlsnes, Henriette Lien, Noman Mubashir, Per Sundnes, Ellen Arnstad og Marte Krogh hadde alle tatt turen for å se den offisielle åpningen.

- Det blir spennende å se årets nykommer og så skal jeg se Moods of Norway, sier Karita Bekkemellem til Seoghør.no.

Stavhopper og«Skal vi danse»-aktuelle Cathrine Larsåsen tok turen for å se klærne på catwalken, og fortalte at hun elsker å pynte seg. 

- Jeg liker å gå i treningstøy og joggebukser, men er også glad i kjoler og høyhælte sko. Ting skal ikke være ubehagelig å gå med og da ville jeg ikke tatt det på meg, sier hun.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Skulle ønske jeg kunne ta en pille

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer