Catherine Zeta-Jones og datteren Carys:

Strålte om kapp på den røde løperen

Carys Zeta Douglas er blitt 15 år, og er som snytt ut av nesa på sin flotte mamma.

MED MAMMA PÅ MOTEVISNING: Carys Zeta Douglas kom på Dolce & Gabbanas motevisning i New York, og 15-åringen strålte om kapp med sin mor. Foto: Splash News
MED MAMMA PÅ MOTEVISNING: Carys Zeta Douglas kom på Dolce & Gabbanas motevisning i New York, og 15-åringen strålte om kapp med sin mor. Foto: Splash News


Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Det er ikke lenge siden Carys Zeta Douglas (15) var ei lita jente som holdt pappa Michael Douglas (73) hardt i hånden, på vei til og fra barneskolen.

Nå er Carys blitt 15 år, og da hun nylig ble med mamma Catherine Zeta-Jones (48) på motevisningen til Dolce & Gabbana i New York, var det ikke mye snakk om å holde mammas hånd da de poserte for fotografene.

Carys sto støtt på egne ben – i et par lekre stiletthæler!

ELEGANT: Mor og datter kom elegant antrukket i klær fra Dolce &Gabbanas siste kolleksjon. Foto: Splash News.

ELEGANT: Mor og datter kom elegant antrukket i klær fra Dolce &Gabbanas siste kolleksjon. Foto: Splash News.

Vis mer

Både mor og datter var kledd i antrekk fra designerduoens siste kolleksjon, og verdenspressen var enige om at begge så helt fantastiske ut.

Etter at de hadde posert på rød løper gikk de inn for å se på visningen – og mens de beveget seg gjennom den store folkemengden på vei inn, gikk Carys med på å holde mammas hånd.

Tøff bransje

For åtte år siden fikk pappa Michael fikk kreft. Kort tid etter ble mamma Catherine innlagt på psykiatrisk avdeling. Mens det først ble hevdet innleggelsen skyldtes stress som følge av ektemannens kreftdiagnose, viste det seg imidlertid at innleggelsen skyldtes Catherines egen helse. Hun har nemlig bipolar lidelse.

Saken fortsetter nedenfor.

GOD STØTTE: Her er ekteparet med barna Dylan og Carys på en filmpremiere i London sommeren 2015. Foto: NTB Scanpix
GOD STØTTE: Her er ekteparet med barna Dylan og Carys på en filmpremiere i London sommeren 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Sykdom i familien Zeta - Douglas, skal ha gjort at Carys lenge har hatt lyst til å bli lege. Men når du kommer fra en berømt skuespillerfamilie, er det lett å bli smittet av rampelys-basillen.

- Medisin ligger fremdeles i kortene. Men det er skuespill som er lidenskapen hennes. Jeg har lært begge barna mine at bransjen er tøff, og du er nødt til å være klar over at det kommer kritikk – over alt, har Catherine tidligere sagt til E! News.

Fant tilbake til hverandre

Med en aldersforskjell på 25 år, var det mange som ikke trodde at forholdet mellom Catherine Zeta Jones og Michael Douglas ville holde.

I 2013 så det ut til at kritikerne ville få rett, da nyheten om at Caherine og Michael skulle gå hver til sitt slo ned som en bombe i Hollywood.

Nyheten om bruddet kom kort tid etter at Catherine hadde innrømmet at hun var bipolar, Michael hadde kjempet mot kreftsykdommen og hans sønn Cameron (39) ble dømt til fem års fengsel for narkotikaforbrytelser.

Det berømte paret klarte imidlertid å legge den tøffe tiden bak seg, og fant tilbake til hverandre etter et år.

- Man må prøve å holde gnisten ved like. Det er en lang vei å gå, men jeg synes folk i dag kaster inn håndkleet og gir opp ekteskap altfor tidlig, har hun tidligere uttalt til Good Housekeeping.

- Man må gi alt man har i stedet for å gi opp så fort det første problemet dukker opp. Fordi det blir garantert ikke det siste problemet. Det kommer mange flere på veien, la hun til.

I dag ser ekteskapet ut til å være sterkere enn noensinne, og paret deler gjerne bilder av idylliske familieturer og romantiske feriebilder på sosiale medier.

LES OGSÅ: Slik skal Zeta-Jones ha fikset på utseendet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer