Strålte med kveldens dypeste utringning

Gjestene klarte ikke å ta øynene vekk fra vakre Kate Hudson.

Publisert
Sist oppdatert
Se innslaget med Kate Hudson 7 minutter ut i Seoghør.no Weekend TV øverst i saken


SEOGHØR.NO: Glitter, glamour og lange kjoler sto i kø på amfAR-gallaen forrige uke, da superstjenene samlet seg for å samle inn penger til aids-forskning. 

Sex og singelliv-jentene Sarah Jessica Parker og Kristin Davis koste seg sammen og festet til langt på natt. Men ingen fikk mer oppmerksomhet enn Kate Hudson. Den vakre skuespilleren strålte foran fotografene i en fotsid rød kjole fra Prabal Gurung. Den sexy kreasjonen hadde en svært dyp utringning og var avskåret på skuldrene. 

«Kate Hudson var en vakker skjønnhet på den røde løperen torsdag kveld under den årlige AIDS-gallaen. Almost Famous-stjernen hadde sine blonde lokker i en lav hestehale og lekte og smilte med fotografene» skriver New York Daily News.  

Kanskje skyldes Hudsons gode humør at hun nylig giftet seg med rockekjæresten Matt Bellamy. I fjor ble paret foreldre til sønnen Bingham.  

Se innslaget med Kate Hudson 7 minutter ut i Seoghør.no Weekend TV øverst i saken.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Moren avslørte hemmelig bryllup  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer