Strålte med Hollywood-stjernene

Noomi Rapace var slående vakker på «Sherlock Holmes»-premiere.

LEKER MED DE STORE: Svenske Noomi Rapace (t.h) er aktuell i filmen «Sherlock Holmes: A Game ff Shadows», der hun blant annet spiller mot stjerneskuespillerne Rachel McAdams og Robert Downey Jr. Rapace strålte i en flott kjole fra Valentino på filmes L Foto: All Over Press
LEKER MED DE STORE: Svenske Noomi Rapace (t.h) er aktuell i filmen «Sherlock Holmes: A Game ff Shadows», der hun blant annet spiller mot stjerneskuespillerne Rachel McAdams og Robert Downey Jr. Rapace strålte i en flott kjole fra Valentino på filmes L Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se flere bilder av «Sherlock Holmes»-gjengen nederst i saken!

SEHER.NO: Den svenske skuespilleren Noomi Rapace (31), som for alvor ble kjent som beintøffe Lisbeth Salander i «Millennium»-filmene, er i ferd med å ta Hollywood med storm.

Den talentfulle 31-åringen, som i høst var å se i den norske thrilleren «Babycall», er nå aktuell med storfilmen «Sherlock Holmes: A Game of Shadows». Der spiller hun mot Hollywood-stjerner som Robert Downey Jr. (46), Jude Law (38) og Rachel McAdams (33).

Og på filmens premiere denne uken strålte hun om kapp med stjernene. Det så virkelig ut til at den svenske skuespilleren har funnet tonen med sine Hollywood-kolleger. «Sherlock Holmes»-gjengen lo, tullet og holdt rundt hverandre mens de smilte til fotografene.

Sannsynligvis er dette bare starten på en spennende Hollywood-karriere for Rapace. Neste år er hun blant annet aktuell med Ridley Scott-filmen «Prometheus», der hun spiller mot både Charlize Theron (36) og Michael Fassbender (34).

Snart kan du se Rapaces Hollywood-debut på det store lerretet. «Sherlock Holmes: A Game of Shadows» har nemlig norsk kinopremiere allerede 25. desember.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Lars gav meg selvtilliten tilbake   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer