Strålte i sølv på premiere

Natalie Portman glitret mer enn noen på «Thor»-premieren.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO:  Filmstjernen Natalie Portman er straks klar med den kommende storfilmen «Thor: The Dark World». Tirsdag kveld hadde filmen premiere i London.

Portman spiller den litt klønete forskeren Jane Foster i den populære filmserien. Rollefiguren til Natalie kler seg sjelden i noe annet enn jeans, men på den røde løperen var det tydelig at skillet mellom rollefiguren og skuespilleren privat er enorm.

Foto: Stella Pictures
Foto: Stella Pictures Vis mer

32-åringen oste av glamour da hun beveget seg nedover løperen iført et fantastisk sølvfarget skjørt fra Christian Dior. Med seg på premieren hadde hun ektemannen Benjamin Millepied.

- Heldigvis er disse filmene fulle av action, komedie og bra historier. Jeg tror de virkelig leverer til de som elsker serien, sa en spent Portman på den røde løperen.

Over skjørtet hadde skuespilleren en langermet svart genser, med klippede detaljer på ryggen. Håret var satt opp i en hestehale, og sminken var byttet ut med Natalies naturlige skjønnhet.

Andre stjerner på rollelisten til den kommende actionfilmen er Chris Hemsworth (30), Tom Hiddleston (32), Stellan Skarsgård (62), Idris Elba (41) og Anthony Hopkins (75).

Hemsworth, som er storebroen til Miley Cyrus sin eksforlovede Liam Hemsworth, var strålende fornøyd med fansens oppmøte på premieren.

- Før jeg går ut av bilen føler jeg en enorm spenning. Man vet aldri hva de kan finne på. Det er en påminnelse på hvor heldige vi er som får ta en del av denne historien.

«Thor: The Dark World» har premiere i Norge 1. november.

[views:embed:node_embed:block:67079]

LES OGSÅ:  Her spiller de inn kampscenene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer