Strålte i hvitt i søsterens bryllup

Cara Delevingne «tok en Pippa» da modellsøsteren Poppy giftet seg.

EN HVIT DRØM: Supermodell Cara Delevingne var flott i en hvit, flagrende kjole da storesøster Poppy giftet seg med sin kjære James Cook i London fredag. De to unge modellsøstrene strålte om kapp i sine spesialdesignede kjoler fra Chanel. Foto: Stella Pictures
EN HVIT DRØM: Supermodell Cara Delevingne var flott i en hvit, flagrende kjole da storesøster Poppy giftet seg med sin kjære James Cook i London fredag. De to unge modellsøstrene strålte om kapp i sine spesialdesignede kjoler fra Chanel. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tok en Pippa!

Da den britiske modellen Poppy Delevingne (27) giftet seg i St. Paul's Church i London fredag, stjal nok supermodellsøsteren Cara Delevingne (21) mye av oppmerksomheten.

I likhet med hertuginne Kates lillesøster, Pippa Middleton, som tok pusten fra de fleste da hun stilte i hvitt i det kongelige bryllupet i april 2011 - var Cara nemlig iført en hvit kjole som matchet brudens.

Den romantiske kjolen rocket uhøytidelige Cara opp med sin karakteristiske, markerte øyensminke.

Den unge toppmodellen var nydelig i en florlett, flagrende kjole fra Chanel Haute Couture, oppsatt hår og sandaler i sort-hvitt. Da hun steg ut fra kirken bærende på en yndig blomsterbukett, var det ikke så lett å avgjøre om hun var brudepike eller bruden selv.

Mens Pippa Middleton og hertuginne Kate begge var iført kjoler fra Alexander McQueen for tre år siden, var både Poppy og Cara kledd i Chanel Haute Couture, skriver UsWeekly.

Poppy, som giftet seg med sin mangeårige kjæreste James Cook, var heldigvis også et syn i sin perlebroderte designerkjole med trendy, gjennomskinnelig skjørt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer