Strålte i gjennomsiktig kjole

Stjernene valgte dristige antrekk under tirsdagens Brit Awards.

<strong>DRISTIG:</strong> Mange stjerner, som Florence Welch, Rihanna og Jessie J valgte lange kjoler med høy splitt og dristig utringning under tirsdagens Brit Awards.  Foto: All Over Press
DRISTIG: Mange stjerner, som Florence Welch, Rihanna og Jessie J valgte lange kjoler med høy splitt og dristig utringning under tirsdagens Brit Awards. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se bildespesial nederst i saken!

SEOGHØR.NO: Tirsdag kveld var det spekket av stjerner på den røde løperen i London under feiringen av musikkbransjens Brit Awards. Mange av kveldens kvinnelige gjester hadde valgt svært dristige og utfordrende antrekk.

Rihanna var som vanlig flott i en gullkjole med utringning både i brystpartiet og i ryggen og en dristig splitt til opp på låret. Sangeren, som senere opptrådte under showet, hadde valgt lange brune skinnhansker til den glitrende kjolen.

«We Found Love»-stjernen er vanligvis en av de mest utfordrende i klesveien, men måtte denne kvelden se seg slått av den britiske sangeren Jessie J.

«Price Tag»-stjernen hadde valgt en gjennomsiktig rød kjole som ikke overlot mye til fantasien. Jessie hadde lagt BH-en hjemme og kun broderier dekket brystene, mens hennes røde truse tydelig synes gjennom det tynne stoffet.

Florence Welch hadde valgt en rosa kjole med høy krage, men til gjengjeld en svært høy og frekk splitt. Andre stjerner som Nicole Scherzinger, Lana Del Rey og Kylie Minouge foretrakk lange kjoler med bare skuldre.

Blant kveldens vinnere var Rihanna for beste internasjonale kvinnelige artist, Adele vant prisene for beste album og beste kvinnelige artist og Lana Del Rey stak av med prisen for beste internasjonale gjennombrudd.


Vinnerne av Brit Awards 2012

Britiske mannlige soloartist - Ed Sheeran

Britiske kvinnelige soloartist - Adele


Britiske gjennombrudd - Ed Sheeran


Britiske gruppe - Coldplay


Britiske singel: One Direction – What Makes You Beautiful


Britiske album: Adele – 21


Internasjonale mannlige soloartist – Bruno Mars


Internasjonale kvinnelige soloartist – Rihanna


Internasjonale gruppe – Foo Fighters


Internasjonale gjennombrudd – Lana Del Rey


Enestående bidrag til musikken (hederspris) - BlurBli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Så ut som kjolen hadde revnet  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer