Strålte i gjennomsiktig kjole

Beyoncé viste frem sin sexy kropp fire måneder etter fødselen. Se alle kjolebildene fra Met Gallaen.

TILBAKE I TOPPFORM: Mandag kveld viste Beyoncé at hun har mistet babyvekten i en gjennomsiktig kjole fra Givenchy.  Foto: All Over Press
TILBAKE I TOPPFORM: Mandag kveld viste Beyoncé at hun har mistet babyvekten i en gjennomsiktig kjole fra Givenchy. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Beyoncé Knowles (30) fødte datteren Blue Ivy i januar og har vært en stund borte fra rampelyset for å fokusere på morsrollen.

Mandag kveld gjorde hun comeback på Met Gallaen i New York. Flotte Beyoncé er tilbake i toppform og stilte alle andre stjerner i skyggen da hun ankom i en gjennomsiktig kjole fra luksusmerket Givenchy.

SISTE SJANSE! STEM PÅ ÅRETS TV-NAVN OG VINN EN SYDENTUR TIL EN VERDI AV 10.000 KRONER!

Kjolen klynget seg til 30-åringens sexy kurver og viste at stjernen har ligget i hardtrening for å miste babyvekten. Beyoncé lot kjolen skinne og hadde kun litt sminke og håret i en enkel hestehale.

Ektemannen Jay Z var ikke tilstede på gallaen, men Beyonce koste seg sammen med andre stjerner som Jessica Biel, Scarlett Johansson og Rihanna.
  
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Viste babymagen i dristig kjole  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer