STRÅLTE: Skuespiller Jessica Biel så ut til å være svært fornøyd med å være tilbake i New York etter bryllupsreisen. Hun og Justin Timberlake giftet seg i Italia i oktober, og den flotte 30-åringen virker lykkelig med sin nye sivilstatus. Fredag  Foto: All Over Press
STRÅLTE: Skuespiller Jessica Biel så ut til å være svært fornøyd med å være tilbake i New York etter bryllupsreisen. Hun og Justin Timberlake giftet seg i Italia i oktober, og den flotte 30-åringen virker lykkelig med sin nye sivilstatus. Fredag Foto: All Over PressVis mer

Strålte etter bryllupsreisen

Nygifte Jessica Biel hygget seg med gode kamerater tilbake i New York.

SEOGHØR.NO: Superparet Jessica Biel (30) og Justin Timberlake (31) giftet seg med en overdådig bryllupsfeiring i Sør-Italia i oktober, fulgt av en eksotisk bryllupsreise til Tanzania.

Men da «Total Recall»-skjønnheten viste seg i New York fredag, var det lite som tydet på at det var en nedtur å være hjemme igjen. Stjernen så solbrun og opplagt ut, og smilte stort i selskap av to kamerater.

Ektemannen Justin var imidlertid ikke å se, men Jessica så ut til å fortelle entusiastisk om bryllupet mens vennegjengen hygget seg på The Little Cupcake Bakeshop i Soho på Manhattan, skriver UsWeekly

Dette er de første bildene som er blitt tatt av «The A-team» stjernen siden bryllupsreisen. Hun var iført en tykk ullkåpe og fornuftige støvletter, men den avslappede frisyren, solbrillene og det strålende smilet var nok som hentet rett ut fra det romantiske reservatet i Tanzania.

At Jessica nyter litt fritid med venner i New York nå er neppe rart. Ifølge Timberlakes bestemor, Sadie Bomar, har nemlig de nygifte planer om å stifte familie snart.

- Justin sa nylig til meg, «bestemor, jeg har lyst på familie», sier Bomar til UsWeekly.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Får ikke ta med datteren til Frankrike