Stråler som singel

Julianne Hough la på seg nesten ti kilo mens hun datet Ryan Seacrest - nå er hun flottere enn noensinne.

LATTERLIG LEKKER: Flere amerikanske medier er overbegeistret over nysingle Julianne Houghs veldreide kropp om dagen. På fredag viste hun seg frem i en vågal bikini på stranden i Miami.  Foto: FameFlynet Sweden
LATTERLIG LEKKER: Flere amerikanske medier er overbegeistret over nysingle Julianne Houghs veldreide kropp om dagen. På fredag viste hun seg frem i en vågal bikini på stranden i Miami. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se flere bikinibilder av Julianne Hough nederst i saken!

SEOGHØR.NO: Skuespiller Julianne Hough (24), som skilte lag fra «American Idol»-vert Ryan Secrest (38) i mars, kler åpenbart singellivet.    

«Safe Haven»-stjernen har tidligere uttalt at hun la på seg nesten ti kilo de par årene paret var sammen. På stranden i Miami fredag var det imidlertid ikke noe ekstra fett å skimte på den flotte blondinen.

Sammen med venninnen og «Vampire Diaries»-stjernen Nina Dobrev (24) koste den tidligere danseren seg i bølgene og solskinnet, og det så ikke ut til at hun har henfalt til trøstespising etter bruddet.

Hough var iført en liten, sølvfarget knyttebikini som viste frem hennes flate mage og veltrente bein. 24-åringen var mer tildekket på hodet, der hun hadde plassert en lys fedora og store solbriller.

Da de to venninnene var ferdige med å bade og sole seg, iførte Hough seg en trendy hekleshorts og flip flop-sandaler.

Ifølge Huffington Post har den unge Hollywood-stjernen «sett strålende ut på alle måter» siden bruddet med 14 år eldre Seacrest - noe som altså ble bekreftet fredag. «Rock of Ages»-skjønnheten smilte og virket i strålende humør, kanskje fordi hun har fått et mer avslappende liv som singel.

Den arbeidsintense tilværelsen til Seacrest, som også er produsent og manusforfatter, skal nemlig ha vært blant årsakene til bruddet, ifølge UsWeeklys kilder.

24-åringen er blitt koblet til flere menn siden bruddet, blant andre «Magic Mike»-skuespiller Alex Pettyfer (24), skriver Huffington Post. Og når man ser de ferske bikinibildene av blondinen nedenfor, er det neppe vanskelig å forstå at hun er omsvermet...LES OGSÅ: - Jeg ble misbrukt på alle mulige måter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer