Megan Fox og Machine Gun Kelly:

«Straffes» om hun bryter forlovelsen

Det vil bli smertefullt for Megan Fox om hun bestemmer seg for å bryte forlovelsen med Machine Gun Kelly.

FORLOVET: Machine Gun Kelly og Megan Fox ble nylig et forlovet par. Foto: Diggzy/Jesal/Shutterstock / NTB
FORLOVET: Machine Gun Kelly og Megan Fox ble nylig et forlovet par. Foto: Diggzy/Jesal/Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

For en ukes tid siden ble det kjent at stjerneparet Megan Fox (35) og Machine Gun Kelly, hvis egentlige navn er Colson Baker (31), hadde tatt forholdet et steg videre og forlovet seg.

Nyheten delte modellen selv på Instagram, hvor hun postet en video av den romantiske seansen.

I bildeteksten kunne hun imidlertid overraske med en litt unormal detalj. Etter Baker fridde, og Fox sa «ja», drakk de hverandres blod.

Helt siden duoen ble et par sommeren for halvannet år tilbake, har de stadig skapt overskrifter rundt sitt forhold - spesielt har de vært mye opptatt av blod.

For et lite år siden kunne rapperen røpe at han hadde kjærestens blod rundt halsen, og delte et bilde på Instagram av et blodig halskjede.

Nå er det imidlertid et annet smykke som vekker oppsikt.

MÅTTE SPY: Megan Fox gjestet «Jimmy Kimmel Live», der fortalte hun om sin opplevelse med Ayahuasca. Video: ABC Vis mer

Ring av torner

Under et intervju med Vogue, gjengitt av People, røper Baker oppsiktsvekkende detaljer om forlovelsesringen han ga til Fox.

Baker forteller at ringen har en fullblods kolombiansk smaragd og at han designet ringen sammen med den anerkjente gullsmeden Stephen Webster.

De to edelstenene, smaragd og diamant, representerer for øvrig fødselsstenene til Baker og Fox.

- Konseptet er at ringen kan skilles fra hverandre for å lage to ringer. Når den er sammen, holdes den på plass av en magnet. Og så danner det et uklart hjerte, forklarer rapperen.

Videre legger han til at båndene faktisk er torner.

- Så hvis hun prøver å ta den av, vil det gjøre vondt, understreker han.

Det vil altså bli smertefullt for den nyforlovede supermodellen hvis paret av en eller annen grunn skulle bestemme seg for å bryte forlovelsen.

VEKKER OPPSIKT: Megan Fox etterlot lite til fantasien på Video Music Award-utdelingen. Video: Entertainment Tonight. Reporter: Jonas Andersen Vis mer

Ikke perfekt

Under et intervju med britiske GQ Magazine i fjor høst avslørte stjerneparet at forholdet ikke bare har vært en dans på roser.

- Det skal være lett, men også vi går til helvete med hverandre. Det er uten tvil både ekstase og smerte. Jeg vil ikke at folk skal tro at forholdet vårt er perfekt, fortalte Machine Gun Kelly.

Fox på sin side sa at de absolutt har euforiske høyder og øyeblikk, men at det ikke er en dans på roser av den grunn:

- Dette forholdet er intenst, innrømmet hun.

STOR STJERNE: Etter et tips fra en leser, dro reporter Fanny på jakt i Oslo etter den amerikanske skuespilleren Megan Fox. Video: Julie Solberg / Redigering: Marie Røssland Vis mer

Skilt

For snart to år siden, i mai 2020, ble det kjent at den Fox skulle separere seg fra sin daværende ektemann Brian Austin Green (48). Da bekreftelsen kom, hadde ryktene om en skilsmisse allerede sirkulert i flere uker.

Paret ble sammen i 2004, giftet seg seks år senere og fikk tre barn i løpet av forholdet. To måneder etter bruddet bekreftet Fox at hun hadde funnet lykken med Baker.

Da hadde det allerede i lang tid gått rykter om at det hadde oppstått søt musikk mellom de to turtelduene.

LES OGSÅ: - De har allerede snakket om det

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer