Kinsey Wolanski:

Straffes etter banestormingen

Får klekkelig bot av UEFA.

STORMET BANEN: Undertøysmodellen Kinsey Wolanski, iført badedrakt for anledningen, stormet banen under første omgang av Champions League-finalen lørdag 1. juni. Video: Darren Davidson via Storyful Vis mer
Publisert

Ifølge den russiske nettavisa RT Sport har modellen fått en bot på 15 000 euro, tilsvarende 150 000 norske kroner, av UEFA etter at hun stormet banen under Champions League-finalen.

Wolanski bøtelegges 5000 euro for å ha løpt ut på banen, og 10 000 euro for å ha markedsført for nettstedet Vitaly Uncensored, eid av kjæresten hennes, Vitaly Zdorovetskiy, skriver RT Sport.

Ifølge avisa har hun blitt varslet om at hun vil få en bot på 8000 euro hvis hun gjør et liknende stunt i framtida.

Enorm verdi

Bota skaper derimot neppe noen bekymring for modellen og kjæresten.

Ifølge amerikanske New York Post skal stuntet ha en verdi av 3,8 millioner dollar, og at nettstedet til Zdorovetskiy nå skal ha mer enn 32 millioner registrerte brukere.

Wolanskis Instagram-konto vokste også fra 300 000 til 2,5 millioner følgere, før kontoen hennes ble stengt, noe hun hevdet selv var på grunn av hackere.

- Det har vært en berg-og-dal-bane, dere, sa hun i en video på Twitter, hvor hun i skrivende stund har knappe 90 000 følgere.

Erfaren banestormer

På Instagram forklarte Wolanski og Zdorovetskiy hvordan de planla stuntet som endte opp med å gå verden rundt.

Zdorovetskiy har selv stormet en bane tre ganger: I 2014 stormet han banen under VM-finalen mellom Tyskland og Argentina. To år seinere stormet han banen under en NBA-kamp, og i 2017 stormet han banen under en World Series-kamp i den amerikanske baseballigaen.

Etter kjærestens banestorming lørdag la han ut en video på Instagram som viser et dokument, som angivelig er tiltenkt arrangørene av Champions League-finalen. I dokumentet er han oppført som en person å være oppmerksom på.

Saken fortsetter nedenfor.

Slagplan

Derfor måtte han legge en slagplan, hevder han.

«Siden jeg er utestengt fra alle stadioner, måtte jeg kle meg ut for å komme og se min vakre kjæreste storme banen under Champions League-finalen», skrev Zdorovetskiy.

Videre la han ut videoer som viste hvordan han forberedte seg til kampen.

- Det er elleve timer til kampen. Madrid, du er min i kveld. Jeg skal vise dere hvem som er kongen, sier han i den første videoen.

I en ny video ser vi hvordan Zdorovetskiy ikler seg løsskjegg, caps og briller.

- Fem timer før kampen. Det er riktig, jeg er en helt annen person, sier han i videoen.

LES OGSÅ: Helene Olafsen tar forholdet et steg videre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer