Støttet Kylie gjennom kreften

Olivia Newton-John tilbød Kylie en skulder å gråte på.

STØTTE: Olivia Newton-John tilbød Kylie en skulder å gråte på da hun fikk stilt brystkreftdiagnosen i 2005. Foto: All Over Press
STØTTE: Olivia Newton-John tilbød Kylie en skulder å gråte på da hun fikk stilt brystkreftdiagnosen i 2005. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Den australske Grease-heltinnen Olivia Newton-John (59) vant etter en tøff kamp mot brystkreft for 16 år siden.

Da landskvinnen Kylie Minogue (39) fikk stilt den samme diagnosen, var Newton-John rask ute med å tilby henne en skulder å gråte på.

Olivia oppfordret Kylie til å snakke med henne om alt det hun tenkte og lurte på etter at legene i 2005 konstaterte den ondartede sykdommen hos "Spinning Around"-stjernen.

- Etter at Kylie fikk diagnosen snakket vi sammen noen ganger. Jeg sa til henne: "Jeg har vært gjennom det og jeg har klart meg, og hvis du noen gang har noe du vil spørre meg om, så kan du gjøre det", sa Olivia ifølge Cbs.com og fortsatte:

- Det virket som om hun (Kylie, red.anm.) hadde en veldig bra støttegruppe rundt seg og en bra innstilling, noe som utgjør en enorm forskjell. Jeg husker at jeg var på en restaurant i Australia etter at jeg hadde fått diagnosen, og en dame kom bort til meg og sa: "Jeg hadde kreft for 20 år siden og jeg er har det bra nå".

- Det var en stor ting, og det ga meg et veldig positivt budskap. Så hvis jeg kan gjøre det samme for noen andre, er jeg veldig glad for det.

- Etter alt jeg har vært gjennom er jeg bare glad for å være her i dag.

Og familien Minogue er så takknemmelige overfor Newton-John at de nå gjør alt hva de kan for å takke henne for støtten hun viste Kylie.

Kylies barmfagre lillesøster Dannii Minogue (36) skal tilbringe 21 dager til fots på Den Kinesiske Mur sammen med Newton-John for å samle inn penger for sistnevntes senter for kreftpasienter i den australske byen Melbourne.

I løpet av den 228 kilometer lange fotturen, vil hun få selskap av blant annet Sir Cliff Richard (67) og Joan Rivers (74).

LES OGSÅ: Kreft-faren ikke over ennå!