GIR SIN STØTTE: Runar Søgaard gjør lite for å støtte eks-kona. I stedet støtter han Gert Fylding. Foto: Se og Hør
GIR SIN STØTTE: Runar Søgaard gjør lite for å støtte eks-kona. I stedet støtter han Gert Fylding. Foto: Se og HørVis mer

Støtter utskjelt svensk kjendis

Carolas eks-mann er enig i at hun er oppblåst og dum i hodet?

SEHER.NO: Etter sitt verbale angrep på Carola Häggkvist (41) fikk den svenske radiokjendisen Gert Fylking en skriftlig advarsel av sin sjef. Men radioprofilen får likevel støtte - fra norsk hold.

Carolas eksmann, Runar Søgaard, er nemlig helt enig i svenskens utblåsning.

- Stå på. Du rocker, skriver nordmannen i en sms til den utskjelte radioverten.

Det var mandag at Fylking gikk ut mot Carola. I radioprogrammet Riz Morgonzoo kalte han sangstjernen for blant annet oppblåst og dum i hodet. Dermed fikk han en skriftlig advarsel fra sin sjef. 

Gert Fylding selv hevder overfor Expressen at han de siste dagene har fått 750 mail og sms fra personer som gir ham sin støtte.

- Det er selvfølgelig tungt, jeg får tross alt sparken ved nok en advarsel. Men samtidig er det jo sånn at selv om Christer Modig er min arbeidsgiver - så er det svenske folk min oppdragsgiver. Og jeg synes selv at jeg gjør en bra jobb, sier han.

Én av støtte-sms'ene kommer altså fra norske Runar Søgaard.

- Ja, Rune tok kontakt og ga meg sin støtte. Vi har kjent hverandre lenge.

Dette er hva som står skrevet i tekstmeldingen: "Hei Gert. Stå på for fortsatt å gi oss en bra start på dagen. You rock! Alt godt til deg og dine"!

Søgaard bekrefter overfor den svenske avisen at han sendte tekstmeldingen.

- Vi har kjent hverandre i ti år, så det er ingenting rart med dette. Det bør tas som en oppmuntring til Gert, ingenting annet, sier han til samme kilde.

LES OGSÅ: Carola politianmeldes