UTRO: Ashley Cole har vært utro med kona, Cheryl Cole. Foto: Stella Pictures
UTRO: Ashley Cole har vært utro med kona, Cheryl Cole. Foto: Stella PicturesVis mer

Støtter utro-Ashley

Men Cheryl er forbannet på blondinen som ville ødelegge ekteskapet.

SEHER.NO: Cheryl Cole fastslår at hun står ved ektemannen Ashley Coles (27) side - på tross av at han var utro med blondinen Aimee Walton (22) etter en heftig fyllekule.

- Når vi giftet oss lovet vi hverandre at vi skulle være sammen i gode og onde dager. Og dette det kan da ikke bli så mye verre enn dette, sier hun til New of the World.

Det var fredag at Aimee Walton gikk ut i The Sun og fortalte om sitt lille eventyr med Chelsea-stjernen. Ifølge henne selv endte hun, sammen med en venninne, opp med å bli med den fulle fotballstjernen hjem til leiligheten til en av hans kamerater.

Der hadde de sex - selv om fotballstjernen underveis kastet opp flere ganger.

- Vi begynte å ha sex, men det varte ikke lenge før han sa at han var syk igjen. Deretter rullet han til siden og kastet opp på gulvet - utover det kremfargede gulvteppet. Det var frastøtende, hevdet hun.  

Selv om nyheten først nådde avisene fredag, innrømmer popsangerinnen at hun har visst om episoden i seks hjerteskjærende uker. Ashley innrømmet nemlig det som hadde skjedd kun få timer etter hendelsen.

Etterpå har de kjempet som ville for å redde ekteskapet.

- Jeg er mildt sagt forundret over at hun sier at hun er lei seg på mine vegne. Hvis det var tilfelle, hvorfor løper hun da til avisene og gjør alt for å ødelegge ekteskapet vårt?

- Jeg håper hun er glad for hennes første design-veske, som hun kan kjøpe for de skitne pengene sine. Jeg har vært gjennom en følelsesmessig berg og dalbane, men er fast bestemt på å være sterk. Ashley er en fantastisk ektemann, og vi er fortsatt glade i hverandre. Dette kvinnemennesket skal ikke knekke forholdet vårt, selv om hun har ødelagt alt, sier en arg Cheryl Cole.

LES OGSÅ: Utro i eget oppkast