Støtter Utøya med femsifret beløp

Norgesvennen og kunstneren Yoko Ono har inngått forlik med gratisavisen Natt&Dag.

«PEACE»: Yoko Ono har sluttet fred med gratisavisen Natt&Dag, og ønsker nå at forlikspengene skal gå til ofrene for terrorangrepet på Utøya.  Foto: All Over Press
«PEACE»: Yoko Ono har sluttet fred med gratisavisen Natt&Dag, og ønsker nå at forlikspengene skal gå til ofrene for terrorangrepet på Utøya. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Yoko Ono (78), multikunstneren og enken etter «Beatles»-medlemmet John Lennon, saksøkte tidligere i sommer gratisavisen Natt&Dag for misbruk av Lennons ansikt og teksten «Imagine» i en reklameannonse.

Nå har partene kommet til enighet, og Yoko Ono ønsker at det femsifrede beløpet hun får i oppreisning nå skal gå til ofrene for terrorangrepet på Utøya.

- Grusomhetene har påvirket oss alle. Begge parter føler at dette en en fornuftig og positiv løsning på denne saken, sier Christian Rasmussen, daglig leder i Natt&Dag, til Dagbladet. 

Det gikk ikke mange dagene etter at annonsen var på trykk før gratisavisen ble oppringt av Onos amerikanske advokater.

- Det er tydelig at våre annonser blir lagt merke til langt utenfor Oslo. Jeg skulle selvfølgelig ønske at dette ikke hadde skjedd, men det er hyggelig at vi kan løse det slik at det kommer en tredjepart til gode, har Rasmussen sagt i et intervju til Dagbladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Vil fryses ned   

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer