KRITIKK: Både Venke Knutsson og Tone Damli Aaberge har fått blandet mottagelse når det gjelder de sexy bildene for herrebladet. Men fra Lene Alexandra Øien får de full støtte. Foto: Faksimile Mann
KRITIKK: Både Venke Knutsson og Tone Damli Aaberge har fått blandet mottagelse når det gjelder de sexy bildene for herrebladet. Men fra Lene Alexandra Øien får de full støtte. Foto: Faksimile MannVis mer

Støtter Tone og Venke

Lene Alexandra Øien mener Tone Damli Aaberge og Venke Knutson gjorde rett i å stille opp lettkledd for Mann.

SEHER.NO: Glamourmodellen og artisten Lene Alexandra Øien (26) synes det var bra av Tone Damli Aaberge og Venke Knutson å stille opp lettkledd for Mann.- Jeg skjønner virkelig ikke hva som er galt med dette? For meg er dette skjønnhet og jeg elsker å se på vakre ting. Det er ikke som om de er nakne og sprer bena akkurat.


Det skriver den barmfagre "Hot boy, hot girl"-sangerinnen i en blogg på sin hjemmeside (ekstern link).


Den Melodi Grand Prix-klare blondinen avviser beskyldninger om at sangkollegene "gjør seg til objekter for menn" ved å stille opp på bildene.


- Hvis dette er selvsikre jenter som viser frem sin skjønnhet samtidig som de intervjues og promoterer sin musikk, hva er da galt med det? Bildene er totalt uskyldige og de viser jo ikke mer enn det man pleier å gjøre om sommeren, skriver Øien i sin blogg.


Nylig gikk Venke Knutson ut og fortalte at hun angret på at hun hadde stilt opp for Mann etter å ha fått kjeft for de lettkledde bildene.


- Det ble veldig leit med den Mann reportasjen. Det skulle ikke bli sånn, og jeg er lei for at jeg støtte noen. Beklager så masse. Jeg er ordentlig lei for det. Skulle bare prøve noe nytt... Trenger ikke gjøre DET igjen...!! Nå har jeg lært, skrev  Venke i sin nettblogg (ekstern link).


Den tidligere glamourmodellen Lene Alexandre mener imidlertid at det er helt uforståelig at ikke folk kan få gjøre som de vil i 2008. 


- Det er bare fint at de viser seg frem og er stolte av det. De er ikke en gang avkledd egentlig. Jeg synes det blir helt teit å lage oppstyr for noe så lite, det er flott at kvinner gjør sånt, sier Lene Alexandra til Seher.no.


Og hun mener det var dumt av Venke å unnskylde bildene.


- Hun gjorde det vel mest for å unnskylde seg ovenfor de hun følte hun hadde støtt, men jeg synes ikke hun hadde behøvd å unnskylde seg. Hun burde bare stå for det og være stolt av det. Jeg synes det er kult at folk tør å statse litt og står for det, sier hun.


Og i bloggen innrømmer Lene Alexandra at hun snakker fra erfaring når det gjelder lettkledde bilder.


- Man skal gjøre det man selv vil og stå for det. I tillegg er Mann et seriøst og bra magasin, og jeg synes bildene er vakre, skriver hun.


LES OGSÅ: - Lene som Marilyn-kopi