STØTTENDE: Victoria Beckham synes man ikke burde diskriminere modeller mange mener er "for tynne". Foto: AP
STØTTENDE: Victoria Beckham synes man ikke burde diskriminere modeller mange mener er "for tynne". Foto: APVis mer

Støtter syltynne modeller

- Man burde ikke diskriminere disse jentene...

SEHER.NO: Det kommer kanskje ikke som et stort sjokk, men ettersom vektdebatten raser i modellverdenen, går nå Victoria Beckham (35) ut og viser sin offentlige støtte til modellene som mange vil kalle "syltynne".

Da den tidligere "Spice Girls"-sangstjernen stilte opp på programmet "The View" onsdag kveld, handlet praten om den nye "Health is beauty"-kampanjen, som oppmuntrer stylister, designere og andre innen motebransjen til å jobbe med sunnere og større modeller.

Ifølge Cocoperez.com var Posh delvis enig i påstandene som ble lagt ned. Men det tok ikke lang tid før hun tok de tynne modellene under sine vinger.

- Man må huske på at disse kvinnene er naturlig tynne, og jeg synes ikke man burde diskriminere noen fordi de er for tynne eller er for kurvete, for store eller hva det enn er, sa hun.

Beckham, som selv har blitt kritisert for sitt tynne utseende, får kritikk fra motenettstedet etter uttalelsene sine.

"Vi forstår hva hun sier, men hvordan er det mulig å se hvilke modeller som er naturlig slanke og hvem som sulter seg halvt til døde hver eneste dag?" hevdes det på Cocoperez.com.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun følte seg ydmyket og knust